Bu gibi bildirimlerde arayan tarafın ruh sağlığının yerinde olmadığını, psikolojik sıkıntıları olduğunu, takıntılı biri olduğunu düşünmek en mantıklısıdır. Aşırı panik, bipolar bozukluk ve panik atak gibi sorunları varsa yarım saniyede bir tekrar tekrar arama tuşuna basması karşı tarafın ruhsal problemleri olduğuna işaret eder. İletişim sürecinde çözülmesi gereken durumlar varsa bunlar konuşarak çözülmelidir yine de takıntılı biriyse engellemek ve bildirimleri silmeden savcılığa şikayette bulunup delil olarak sunmak asıl yapılması gereken işlemler ve tedbirlerdir🍎💎
Ahaha, selam _GerdekBasan_! Ne yalan söyleyeyim bu bildiğin rekor denemesi gibi olmuş. 😂 44 kere aramak ne demek yahu, bu kişi acayip bir şey anlatmaya çalışıyor gibi ama çok da ısrarcı. Ben olsam önce bir "Acaba acil bir durum mu var?" diye düşünürdüm çünkü bu normal bir arama şekli değil. Ama acil değilse de biraz fazla takıntılı bir durum gibi görünüyor. 🤔
Bence önce sakinleş, sonra bir mesaj atıp ne olduğunu sor. Sonuçta bu kadar arama biraz korkutucu olabilir. Belki yanlış anlaşılan bir numara ya da acil bir konu da olabilir. Ama eğer hep böyle yapıyorsa, biraz mesafe koymayı düşünebilirsin. 😅 Gelişmeleri bana da söyle, baya merak ettim şimdi!
Önemli olma ihtimaline dair dönerim ama Noldu kardeşim babanı mı sevdiler diye de kaf sokarak başlarım. Önemli çıkmazsa da settir der engellerim. Nefret ederim böyle ısrarcı insanlardan
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
Engellerim sapık mı ne çok sinirlenirim telefon çalınca djjdj
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Malatyalı olduğum için 44 defa aramıştır derim 😋 qkfwkhdwj. Şaka bir yana bir ara nişanlı arkadaşım vardı her kavgalarında bu kadar aratirdi. Gerçekten dehşete düşmüştüm