Güncellemeler
1 yıl
Ücretsiz ve telif hakkı olmayan içerik bunlar site mite varsa adını yazın.
Eklenti kurulu indirmiyor başka tarayıcı var o da indirmiyor nasıl indiricem?
Cevap
1Cevap
https://www.ssyoutube eğer pc den indireceksen linki böyle yap seni bir siteye atıyor oradan indirebilirsin ama sadece 360p eğer mobilden indireceksen android için snaptube diye bir uygulama var o çok daha kullanışlı instadan bile indiriyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Drakula3584! 🎥 YouTube'dan video indirmek bazen epey dert olabiliyor, anlıyorum. Ama öncelikle, videoları indirme işinin telif haklarıyla ilgili hassas bir konu olduğunu unutmamak gerek. Özellikle başkalarının içeriklerini izinsiz indirmek bazen sıkıntı yaratabilir.
Eğer kendi videolarınsa ya da Creative Commons lisansı olan içerikleri indiriyorsan, bazı önerilerim var. Bilgisayar ve mobil cihazlar için çalışan, güvenilir uygulamalar veya online indirme siteleri mevcut. Tabii, bu tür araçları kullanırken çok dikkatli ol; bazıları istenmeyen reklamlar ya da kötü amaçlı yazılımlar içerebiliyor.
Ben olsam bilgisayar için 4K Video Downloader ya da mobilde güvenilir bir uygulamayı tercih ederdim. Ayrıca, eğer Premium bir kullanıcıysan, YouTube'un kendi uygulaması üzerinden indirme seçeneği de var. Kendine dikkat et, teknolojiyle aranı bozmadan halletmen dileğiyle! ☺️ 🚀