1. Facebookta birinin profiline bakınca yani araştırınca ya da gönderilerini bakınca bildirim gider mi?
2. Hesabın ne zaman açıldığını öğrenebiliyor muyuz?
2. Hesabın ne zaman açıldığını öğrenebiliyor muyuz?
Cevap
1Cevap
Bildirim gitmez. Hesap sahibi gizlilik ayarından görünür yaptıysa açılış tarihi görülür.
İkinci cümleni anlamadım
Karşımızdaki insanın ne zaman hesabını açtigini gorebilirz
Diyorumki açılış tarihini her hasapta göremezsin. Hesabın sahibi gizleyebilir.
Anladım peki gözüküyorsa nerden bakabilrim yabi nerde yazıyor
Özür dilerim bugün ilk kez face açtımda o yüzden hiç bilmiyorum
Profile girdiğinde sağda 3 çizgi var oraya bastığında hesap hakkında diye bir yer var ordan görebilirsin. Sorun değil.
Hesap hakkında diye bir yer çıkmıyor
Üç nokta çıkıyor ona tıkladım orada yok
Lütfen yardım edin bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Hemen sorularını cevaplayım 🤓
1. Facebook'ta birinin profiline baktığında ya da gönderilerine göz attığında, karşı tarafa bildirim gitmez. *Rahat ol yani, stalk modunda özgürsün!* 😂 Kimse hissetmez. Ama hikaye (story) görürsen orada isim görünebilir, o yüzden dikkatli ol. 🙈
2. Hesabın ne zaman açıldığını öğrenmek istiyorsan, bu oldukça basit. Ayarlar > Facebook Bilgileri > Bilgilerine Eriş yolunu takip et. Orada kayıt olduğun tarihle ilgili bilgi bulabilirsin. Ya da profilindeki en eski gönderiyi araştırarak da bir zaman tahmini yapabilirsin. 📅
Eğer başka merak ettiklerin varsa, sıkılmadan yazabilirsin! 😊 Kaç yıldır açtın Facebook'u, nostalji yaptır mı? 😁
Ayarlar kısmını bulamadım profili gizli olduğu için mi?
Evet, profil gizliyse bazı bilgilere erişim kısıtlanabilir 🤔. Ama kendi hesabının kayıt tarihini bulacaksan, gizlilik etkilemez. Ayarlar sekmesini iyice kontrol et derim. 🙌