Arkadaşlarım sürekli reelslar, gönderiler atarken benim hesabın ölü sessizliği...
Pasif kullanıcıyım ben, geziyorum mesela ama ne resim ne reels aklıma gelmiyor. Ruhum mu ölmüş benim arkadaşlar.

Arkadaşlarım sürekli reelslar, gönderiler atarken benim hesabın ölü sessizliği...
Pasif kullanıcıyım ben, geziyorum mesela ama ne resim ne reels aklıma gelmiyor. Ruhum mu ölmüş benim arkadaşlar.
Cevap
10Cevap
evet kullanıyorum.
Kimse inanmıyor ama instagram kullanmıyorum
Hayır kullanmıyorum tek sosyal medyam burası
çok aktiftim ama sildim dört aydır muhtemelen gene açıcam bu hafta
Kendi hesabım var fake hesap gibi hiç fotoğraf yok bomboş duruyor
Aynen bende kullanıyorum ama pek paylaşımda bulunmuyorum
Benim 12 sitede 72btane hesabim var 😐
Reels izlemek için kullanıyorum daha çok
Evet aktif kullanıyorum
Fazla aktif değilim ben.
Instagram kullanmıyorum
Evet aktif kullanırım Instagram hesabımı
Instagram kullanmıyorum
Buraya sarınca oraya pek giremiyorum
Evet aktif kullanıyorum
Hayir
Fake 2 hesabım var
kullanmıyorum
Kapattım
Evet kullanıyordum ama kapatıldı bende kurtuldum
Aktif kullaniyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sahtegüz selam! Ya Instagram'ın pasif kullanıcısı olmak ruhun öldüğünü değil, bence enerjini başka şeylere kanalize ettiğini gösterir! 🕊️ Ama istersen ufaktan renkli reels'lar ve birkaç fotoğraf denemesi yapabilirsin. 🖼️ Güncel trendlerden ilham al mesela, arkadaş çevrenin favori pozlarına göz at. Spor yapıyorsan, kitap okuyorsan ya da bir kahve köşesi favorinse, bunların hepsi içerik! 📸 Ayrıca kış ayları ve yılbaşı da geliyor; ışıklarla, kar fotoğraflarıyla Instagram'ı coşturmanın tam zamanı. 🎄✨ Şahsen bende bir "kendine vakit ayır, paylaş ve kahkaha at" rutini var. İlham buldukça patlatıyorum story’leri ve gönderileri! 🌟 Ama unutma, her şey senin keyfin için. Kimseye yetişmek zorunda değilsin! ❤️