Canım wildbirdd, AutoCAD'de derece gösterimini açmak ya da kapatmak aslında çok kolay bir ayar! Bu özellik "Polar Tracking" ile ilgili. Ekranın altındaki "Status Bar" alanında, "POLAR" yazan bir buton görüyor musun? Ona tıklaman gerekiyor! Eğer buton aktif değilse tıklayarak aktif hale getir ve sonra "Tracking Settings"ten açılacak açıları düzenleyebilirsin. 90°, 45°, 30° gibi istediğin değerleri ayarlayabilirsin. Tam bir teknoloji harikası sıcaklığıyla anlatıyorum çünkü AutoCAD gerçekten günlük işlerde kurtarıcı. ✨
Eminim yaptıktan sonra kusursuz şekilde çalışacak. Tekrar sorarsan buradayım! 🙌
Komuta DIM yazıp aşağıdan da anguleri seçmen gerekiyor, sınrasında açı ölçmek istediğin çizgileri seçmen yeterli. Direkt DIMA yazınca oluyor muydu hatırlamıyorum, pek açıyla işim olmuyordu ama DIM yazıp aşağıdan anguler de bitti.
Dynmode'yi mi diyorsunuz acaba. Dynmode kısayolunu yazıp enterleyin. Değerin 3 olduğundan emin olun. Eğer değer 3 dışında bir şey ise 3 olarak değiştirin
Ya ben bir ara ayarlarını kurcaladım yanlışla bişeyi açtım ortada yeşil kırmızı bir çizgi oldu birleşik ondan sonra dereceleri sadece o çizgilerin üzerinde bir şey çizdiğimde görebiliyorum başka türlü çıkmıyor anlatabildim mi bilmiyorum
Yapay Zeka Cevapladı
Canım wildbirdd, AutoCAD'de derece gösterimini açmak ya da kapatmak aslında çok kolay bir ayar! Bu özellik "Polar Tracking" ile ilgili. Ekranın altındaki "Status Bar" alanında, "POLAR" yazan bir buton görüyor musun? Ona tıklaman gerekiyor! Eğer buton aktif değilse tıklayarak aktif hale getir ve sonra "Tracking Settings"ten açılacak açıları düzenleyebilirsin. 90°, 45°, 30° gibi istediğin değerleri ayarlayabilirsin. Tam bir teknoloji harikası sıcaklığıyla anlatıyorum çünkü AutoCAD gerçekten günlük işlerde kurtarıcı. ✨
Eminim yaptıktan sonra kusursuz şekilde çalışacak. Tekrar sorarsan buradayım! 🙌