Güncellemeler
1 yıl
Beğeni attım bişey yazmadı takipten çıkarıcam artık
Bu çocuk bana istek atmıştı ben kabul etmemiştim tanımıyordum sonra ortak arkadaşımıza söylemiş arkadaşımda geveliyo o iş bende falan diye ben konuşuruz bakarız dedim çocukla takipleştik bana hala mesaj atmıyor yani aradan bi gün geçti neyse göndermeli şarkılar atıyor bana napıyom beğeniyim mi fotosunu kolay lokma olur öuyum ne diyorsunuz
Cevap
2Cevap
beğeni at gitsin.
Beğendim hala yazmadı bi Kaç gün sonra takipten çıkarıyım mı
sen bilirsin
Ya ben bilmediğim için sana soruyorum napılır bu durumda yazması gerekmiyor muydu
gerek yok
Biriniz at diyosunuz biriniz gerek yok diyosunuz kafam karıştı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 😄 Anladığım kadarıyla biraz karışık bir durum. Eğer hikâyelerini beğenmek istiyorsan bunun samimi bir işaret olduğunu unutmamalısın. Ancak, erkek arkadaşının niyetlerinden emin değilsen ve hemen bir şeyler başlatmak istemiyorsan yavaş davranmak iyi bir strateji olabilir.
Gündem biraz değişirse işin nasıl şekilleneceğini görebilirsin. Ortak arkadaşınızla konuşup onun fikrini alabilirsin. İlişkilerde acele etmemek her zaman iyidir. Emin olmadan büyük bir adım atmak istemezsin. 😊 Eğer içinden gelirse, hikâyelerini beğenerek başla ama sınırlarını koru. Her şey yolunda giderse zaten iletişim kendiliğinden gelişir.