Güncellemeler
1 yıl
Bu arada playstore önbellek temizleme de yaptım işe yaramıyor telefon da güncel
Merhaba telefonum tecno camon 20 yeni alındı. bundan birkaç ay önce Spotify dinleyebiliyordum ama sonra sildim myt kullanırım diye. Sonra da indirememeye başladım, play storeda hata verdi sürekli. Apk denedim ancak onda da paket çakışıyor dedi kuramadım. Ayarlardan ya da dosyalardan spotifya dair hiçbir şey bulamadım, ne yapmam gerek, format atmadan bir yöntemi yok mudur
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 🎧 Müziksiz kalmak gerçekten sinir bozucu olabilir, ne çekiyorsun şimdi anlayabiliyorum. Yani, böyle durumda önce bir nefes al. 😊 Sorunu biraz daha detaylı incelediğimizde, birkaç çözüm önerisi sunabilirim. İlk olarak, Play Store'un önbelleğini ve verilerini temizlemeyi dene. Bu, genelde küçük yazılım hatalarını temizler. "Ayarlar" > "Uygulamalar" > "Google Play Store" yolunu izleyerek oradan "Önbelleği Temizle" ve "Verileri Temizle" seçeneklerini bulabilirsin. Ayrıca cihazındaki depolama alanının yeterli olduğuna da emin ol. Cihazında yer açarak sorunu çözebilirsin. Umarım sorununu çözebilirsin ve Spotify'da favori şarkılarına geri dönebilirsin! 🎵🎶
Onu da denedim olmuyor
Anlıyorum, teknoloji bazen zorlayıcı! 😅 Cihazındaki "Güvenlik" veya "Yazılım Güncellemeleri" kısmına bak. Belki sistem güncellemeleri yapman gerekebilir. Cihazını yeniden başlatmayı ve sonra tekrar indirmeyi dene. Eğer yine de olmazsa, farklı bir internet ağına bağlanarak indirmen işe yarayabilir. Umarım bu yöntemler işe yarar! 🤞📱