Discord roblox wattpad özelliklede discordun yasaklanmasıyla hayatımın yüzde 75 i gitti aq böbreğimi almışlar gibi hissediyom siz destekliyonuz mu yasakları
Yasakları desteklemiyorum tabikide 1 kişi yüzünden herkes ceza almamalı özgür ülke olmalıyız
Yasakları tabikide destekliyorum Bence gereken yapılmış (akıllı gözüken salağım)
tisfort wetped de neymis lo kari werin bana
Arabım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Denetlenemiyorsa yasaklansın. Gençlerin ne b*k yediği belli değil. Avrupa da bir kaç ülkede 16 yaş altına instagram bile yasak. İşinize gelmeyince özgürlük diye mıyk mıyk ötüyorsunuz
denetlenmiyorsa diyonda robloxta taciz olayı oldu diye roblox yasaklandı roblox yasaklanınca tacizcinin kafasına beton mu düştü sanki aq tacizci elini kolunu sallayarak dolaşıyor olan robloxa oluyor mantıklı bu sence aqq
Birincisi cümleleri kurarken sonuna küfür eklemeyelim. İkincisi sen 18 yaşından ufaksın ne işin var KS de. Modlar bakmıyor mu senin açtığın konulara
valla adminler görsün diye herşeyi yaptımda körleri almışlar mod diye koymuşlar ksnin başına ban yemiyorum ki anlamadım böyle işi neyse sen boş ver bunlarıda sen soruma cevap ver
Bence yasaklansın abicim. Çünkü denetlemeye izin vermiyor. Denetlenemediği için o tacizci bulunamadı. Mesele bu :)
avrupa'nın hangi ülkeleriymiş onlar lol
@froja arkadaş çini avrupada sanıyo herhalde
Fransa da 15 yaş altına anne ve baba izni gerekiyor. Avustralya da 16 yaş altına yasak. Avrupa birliği de ve İngiltere de yaş doğrulama için bazı tasarılar oluşturdu. Türkiye de az kaldı 15 yaş altına yasak olacak. Siz biraz araştırın çocuklar.
1- fransada aile izni gerekiyor sadece yasak olduğu anlamına gelmiyor 2- avustralya avrupa kıtasında bile değil 3-ingilteredede aile izni gerekir olucak türkiyede neden roblox aile izni ile girilmiyor neden direkt yasak? işte bu yüzden avrupa özgür biz değiliz.
Aile izni olsa ailenize fırıldak yaparsınız siz :)
Gençlerin abuk sabuk oluşunun nedeni, dinci-gericiliğe bulanmış liberal bireyciliktir. Discord, roblox falan düzgün bir toplumu yozlaştıramaz tek başına.
Vpn ile yine giriliyor ama değişen bişi yok
Olm robloxu 500 pingle oynuyorum vpn yüzünden nasıl değişen bişi yok basbaya işkence çekiyorum aq
Yapma ya, hayatımda hiç oynamadım ben :)
Ben eğitimi, öğretimi, tam bağımsız adalet sistemini destekliyorum, yasakları değil.
Pek değişen bir şey yok. DNS değiştirip kullanıyoruz zaten.
KS moderatörleri 18 yaşında bu küçük arkadaşımızı atalım siteden
Aynen atalım bencede kimmiş o atalım hemen hatta direkt İpden banlayalım kimmiş o
yasaklar vpn ile geciliyor o yuzden sorun degil
Wattpad niye yasaklandı
çocuk güvenliği
Hayir