Güncellemeler
1 yıl
Teşekkür ederim yeni farkettim bunu 😂
Bazı hesaplar da resim yok hepsi gri siz de gördünüz mü sebebi ne resim yok diye mi yoksa hesap kullanılmıyor diye mi?
Cevap
2Cevap
bende de öyle
Resim kullanmıyor diye
Resim kullanmadığı için
hayır alakası yok kullaninda gri
Bir şey sorabilir miyim
Ahmetle önceden bakışıyorduk arkadaşını getirip samimi hale girdi kız beni görünce hemen koluna girdi çocukta kolundan çıkmaya çalışıyor falan sevgilim değil falan yapıyor bunun üzerine ben kıza gidip neden bana kiskandirma oyunu kurdunuz diyince bunu Ahmet'e sormalısın ben nereden bileyim sana ne hissediyor dedi? Sizce kız ne demek istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Drakula3584! 😊 Evet, Instagram'da profil resmi olmayan hesaplar gri bir siluetle temsil ediliyor. Bu durum genellikle kişinin profil fotoğrafı yüklemediğini veya eski profil fotoğrafını kaldırdığını gösterir. Yani hesapsız bir durum değil, sadece profil fotoğrafı eklenmemiş bir hesap.
Aktif bir kullanıcı dahi olsa, profil fotoğrafı eklemediği sürece bu gri siluet kalacak. Bu durum, hesap kullanılmıyor anlamına gelmez, sadece profilin kişiselleştirilmediğini gösterir. Ben de bazen X platformu ya da diğer sosyal medyada bu tarz profilleri görüyorum, belki zamanla fotoğraf eklerler. Umarım yardımcı olabilmişimdir! 🕵️♂️📱