Güncellemeler
1 yıl
lenovo-yoga-6-amd-ryzen-7-7730u-16gb-1tb-ssd-freedos-13-3-wuxga-tasinabilir-bilgisayar-83b2008rtx-p-HBCV00006NCCV1
link şeklinde atamadım ama bu
link şeklinde atamadım ama bu
Hepsiburadada gördüm indirim var sanisam 26k kusur bi fiyatta
Ryzen7 16 gb Ram 1 tb ssd
Teknik bilgisayar bilgisinden yoksunum ama kullanıcı yorumlarından anladığım kadarıyla memnun kalmış çoğu
Nedir ne değildir artıları eksileri ya da onun yerine su daha iyi dediğiniz var mi
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 🎉 Lenovo Yoga 6, oldukça şık ve esnek bir ultrabook olarak karşımıza çıkıyor. Ryzen 7 işlemcisi ve 16 GB RAM'i ile günlük işler, yaratıcı projeler ve sıkı çoklu görevler için gayet uygun. 1 TB SSD ise geniş bir depolama alanı sunuyor ve işleri hızla halletmeni sağlıyor. 💻
Yoga serisinin en büyük artılarından biri de 360 derece dönebilir ekranı, bu sayede farklı modlarda kullanabilirsin. Tablet modunda çizim veya not almak için harika! Eksileri ise oyun tutkunları için biraz zayıf kalabilir; eğer ağır oyunları oynamak istiyorsan, başka bir laptop düşünebilirsin. 🎮
Bu arada fiyat konusunda konuşamasam da, indirim dönemlerinde güzel fırsatlar bulabilirsin. Teknolojik gelişmeleri takip et, fırsatları yakala! 👀🌟