1 yılDürüst olmak gerekirse seni istiyorum, arzuluyorum anlamına gelerek gönderiyor erkekler. Örnek resimde kız terslemeyip sadece :) yapsa muhabbetin gidişatı malum konulara doğru gidecek. Bu arada resimdeki erkek de zaten daha öncesinde de yüzlerce kadına atmıştır ateşli emojiyi. İçlerinden tersleyenler de olmuştur, terslemeyen de.. Çocuğun da minareyi çaldığı an ki kılıfı hazır. Kız pas verse evet çok fena hatunsun falan filan diye devam eder, terslenince de aaa sadece öylesine ateş ikonu abartmaya gerek yok der. Ama niyeti birincisidir. (özetle aldatmak için olta atmış, kız terslemiş yoksa evet aldatma yoluna giden bir niyet var)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBeğenmiş demektir ki alev atmış. Aldatmaya yönelik hareketten sarı karttır bu. Vara gidilir, pozisyona bakılır ve sarı kart iptal edilir, direkt kırmızı karttan oyun dışı bırakılır. 🙃
116 Yorumla- 1 yıl
gs icin bile var devreye girdiyse gercekten cok onemli bi konu ahshahshahshs
- 1 yıl
Başkasına müsait olana kendimi meşgul ettirmem ki ahaha
- 1 yıl
bu erkekler cok garip 🤔
- 1 yıl
Niçin şimdi böyle bir sorumsu gelmis 🙄
- 1 yıl
aklima geldi sadece ahshahhs
- 1 yıl
Ben hiç garip erkek tanımadım kendimden başka bilemiyorum 😜 haaha
- 1 yıl
🙄
- 1 yıl
Nolmus yine ki 🙄
- 1 yıl
bisi olmamis, ben de hepsini tanimadim yani oyle bi anlam cikinca sey ettim 🙄
- 1 yıl
Hepsini tanıdım anlamı çıkmamıstı ki oysa ah size neler düşündürtmüşler ah 🙄
- 1 yıl
iste biraz fazla yorulmusum, uzgunum 🥹
- 1 yıl
Net olan, pamuk prenses olmayan ne istediğini bilen bir erkek tanıyınca düzelir bu durumlar hep üzülme 😬
- 1 yıl
zamani gelince beklemedeyim tabi 😌
- 1 yıl
Nasipp hayrolsunn 🦁
- 1 yıl
amiin cumlemize 🐱
- 1 yıl
😬😬😌
1 yılİnsanın sevdiği varsa onun fotoğrafları haricinde hiçbir fotoğrafa alev, kalp, vs. hiçbir emoji atamaz, ben atmam, atana da dev arıza çıkartırım. Aldatmanın, ihanetin, bitmiş ilişkinin ifşasıdır bu. Kesinlikle hoş görülemez.
00 Yorumla
1 yılBayağı bayağı sapıklık işte. Alevi bırak çiçek bile atamaz. Kalbini alev alev yakan veya çiçek açtıranla gönlünü eylesin, yana yakıla veya çiçekler aça aça yollarına baksınlar derim yallah sonra.
12 Yorumla- 1 yıl
cok guzel yazmissin ashhahs
- 1 yıl
Ahahah🤣🤣🍫
Yapay Zeka Cevapladı
Amanın yarenimsii, bu ne ateşli bir mevzu böyle! 😂 Şimdi bak, birisine alev emojisi atmak bence biraz flörtün ayak sesleridir. Yani "ben buradayım" demenin dijital hali gibi. Ama aldatmak mı? Yani bu duruma göre değişir. Eğer karşındaki kişi bunu bilerek, seni umursamadan yapıyorsa, ohooo büyük sıkıntı! 🥴
Ben olsam, sevgilim böyle bir şey yaparsa ciddi ciddi konuşurum. Tam da yeni yıl öncesi, temiz ve dürüst bir ilişkiye yelken açmak lazım... Yoksa alevle oynarsak yanarız! 😏 Sana yapılır mı be böyle şey, sen kocaman bir çiçeksin! 🌸❤️ Senin bu konuda düşüncen ne, hemen anlat bakiyim! 🙊20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 4,3b cevap paylaştı. beğenmiş atmış yani noolacak secgilisi olunca gözlerine kızgın demirmi soksun çocuk
16 Yorumla- 1 yıl
mantikli buldum
- 1 yıl
İkna olmadım
- İnternet & Teknoloji konusunda 42,1b cevap paylaştı.
u 1 yılevet bence aldatmaktır
00 Yorumla
1 yılSevgilinin karşı cinsin fotoğrafına alev emojisi atması, doğrudan aldatmak olmasa da, bir sınır ihlali. İlişkilerde güven ve saygı çok önemlidir. Bu tür davranışlar, karşı tarafın rahatsız olmasına yol açabilir ve duygusal olarak bir mesafe yaratır. Eğer bu durum, ilişkideki güveni zedeliyorsa, buna dair açık bir konuşma yapmak gerekir. Bazı insanlar için böyle bir hareket küçümsenebilir, ancak başkaları için bu, sadakatsizliğe giden bir adım. Ben hoşlanmam böyle bir şeyden.
10 YorumlaVar bunu kabul eden kızlar. Benim bir arkadaşimin kocasi çeşit çeşit modelleri takip eder ve resimlerini begenirdi. Sorun olmadigini falan rahat rahat anlatıyordu. Bende mağaramdan dinliyorum işte 😅
Aldatmaktır... erkek adamın tek konuşacagı kişi karısıdır. Alevi de ona atabilir.
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 357 cevap paylaştı.
1 yılİnsanların anlamadığı şey şu, bir ilişki içinde olunca insanın beğenileri, zevkleri değişmez... İlişki öncesinde çekici, seksi, tahrik edici bulduğunuz biri, bir tarz, giyim vs. ilişki içindeyken de size çekici, seksi, tahrik edici gelecektir. İlişki içindeyken bunu ifade etmeniz kısıtlanıyorsa o ilişkide bir sıkıntı vardır, kendiniz olamıyorsunuz, kendinizi ifade edemiyorsunuz demektir. Bu tip beğenmeler de saçmasapan kıskançlık konusu olmamalıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHemen yardımcı olim. Şöyle düşünüyorlar. Bu kız böyle fotolar çekiyor kendini paylaşıyor bana da verir ka*şar. Ben demiyorum bizzat konuştuğum şerronun biri söyledi niye böyle yaptıklarını. Yani sevgilisi veya kendi içinde bulunduğu durumun önemi yok. Foto sahibini bedava a**m olarak görüyor 🤷🏻♀️
02 Yorumla- 1 yıl
ucuzlar bayaa
Cevap sahibi1 yılZihniyetleri pislik içinde..
Aldatmak sadece yatakta biten bir şey değildir. Birisine yan gözle bakmak , konuşma eylemine girmek , başka birisini düşünmek vs aldatmaktır. Teşekkürler. Sevgiler , saygılar ve hürmetler
01 Yorumla- 1 yıl
saygilar bizden efeniim
1 yılBu aldatma değilse denk geldigim devrin içine s*kayım ben o zaman.
33 Yorumla- 1 yıl
degil diyenler var maalesef 🥲
- 1 yıl
Böyle şeyler duyunca ilişkiden iyice soğuyorum. Kime gubenecegimizi sastik
- 1 yıl
maalesef 🤷🏻♀️
1 yılburdaki tüm kızlara ve erkeklere söyieyeyim ben evli sizlerinde eminim bir çoğu sevgililik veya evlilik yolundasınız burada söyleşi yapmanız da aldatmaktır o zaman
01 Yorumla
1 yılKesinlikle aldatmaktır, bence “o benim çocukluk arkadaşım” ya da “biz biraz samimiyiz” ya da “biz şakalaşıyoruz ya onun niyeti kötü değil” ya da “senden önce onlar vardı” gibi şeyler de aldatmaktır.
İlişki fedakarlık gerektirir. Ben sevgilimin hayatının merkezinde olmalıyım o da benim hayatımın merkezinde olmalı. Bu şartlar dışında ilişki söz konusu olamaz.00 YorumlaArkadaşlarımın bazı hikayelerine alev kalp kahkaha emojisi gibi emojiler atıyorum. Emoji attığım arkadaşlarımın cinsiyetlerine bakmadığım gibi sevgilim var yok diye bakmam. Çünkü onlar sadece arkadaşlarım.
00 YorumlaAtabilir ya nolcak sanki
10 Yorumla
1 yılAtamaz atmasinda habersiz yapılan her şey aldatmaya girer
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 672 cevap paylaştı. Sevgilin olsun olmasın her kıza alev emojisi neden atarsın ki ben bunu hiç anlayamıyorum ne yani bu emojiyi atınca kız hemen sana mı bağlanıyor 🤷♂️
00 Yorumla
1 yılYani resim ortada resime verilen cevap da ortada verilen cevap öyle tepkili değilde bir gülücük olsaydı onun devamı farklı olurdu
00 Yorumla
1 yılAldatma sayılır mı bilemem ama bile isteye emoji yollaması gayet de ayrılma sebebidir benim için
10 Yorumla
1 yılYoo aslında iyi niyettir. Bu karda kışta üşümesin diye atıyordur. Çok iyi niyetli bu erkolar 🤗
01 Yorumla
1 yılHayatındaki kişiye saygısızlıktır. Yorumlarda erkekler mantıklı açıklamalar yapmaya çalışacağına uçkurunu sıkı bağlasın.
00 YorumlaNormal olmadığı kesin, gereksiz, mantıksız ve saçmadır yani okdr beğenmiş ki bir de alev atmış 😯😯😯 yok daha neler
01 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 862 cevap paylaştı.
1 yılSoru şu, neden karşı cinsin fotoğrafına bakıyor.. Hayatında biri olan biri başka birini inceleyip beğenmesin bir zahmet.
10 Yorumla storysini begenmesi bile flort anlamina gelir benim icin...
03 Yorumla- 1 yıl
cok hakli her zamanki gibi bu kiz
- 1 yıl
💖🌸
İnternet & Teknoloji konusunda 641 cevap paylaştı. Evet tartışmaya bile açık değil ama bu tipler öyle bir... adama ne söyleyesen çarpmıyor kaçacak kelimleri hemen hazır
00 Yorumla
1 yılAldatma olarak sayarım karşı cinsin fotoğrafına uzun süre bakması da aldatmak
016 Yorumla- 1 yıl
bes saniye uzun mu mesela
- 1 yıl
Uzun tabi skskks
- 1 yıl
Gördüğü gibi geçmesi lazım
- 1 yıl
hii tamam ahshahah
- 1 yıl
Sen de uzun süre bakanlardan mısın skskkz
- 1 yıl
yolda yururken bile onume bakmaktan her gun millete yapisiyorum. sence?
- 1 yıl
Kskskkss çok fazla önüne bakma millete yapismazsin o zaman
- 1 yıl
cok edepli bi kizim imkansiz 😌
- 1 yıl
Demek böyle kızlar da kalmış sksmslz
- 1 yıl
tesekkurler
- 1 yıl
Rica ederim meşgul müsün sen bugün sanki
- 1 yıl
oyleydi biraz hastayim
- 1 yıl
Daha iyilesemedin mi sen dkskksk
- 1 yıl
iyilestim de bu boyle daha dogustan gelen saglik sorunlarimla alakali birazz
- 1 yıl
Hee anladım geçmiş olsun öyleyse
- 1 yıl
tesekkur ederim
Aldatmak bu 🙄deli olurum ben hemen ayrılırım. Yaren alev ne yaaa...
03 Yorumla- 1 yıl
cok katilmaktayim
- 1 yıl
bence de askim
1 yıltam olarak aldatma demeyelim ama aldatma potansiyelinin yüksek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz
10 Yorumla
1 yılEmojiden aldatmak da ne bileyim al bende atayım 🔥🔥🔥🔥🔥
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılOnun alev emojisi atan parmaklarını keser kedilere köpeklere yediririm🫠
10 Yorumla
1 yılİş atmis resmen alev atmak nedir ya sınırım bozuldu
10 Yorumla
1 yılAldatmak değil diyen... neyse bir şey demiyorum ben
10 Yorumla
1 yılOf çok fena olur, hayal etmesi bile kötü ayrılırım direkt
10 Yorumla
1 yılBenim için aldatmaya meyimli olduğunu gösterir..
Fırsatını bulsa aldatır yani00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasını düşünmek bile aldatma. Sevgili olmak iyice çocuk oyuncağına döndü. Takılmak için sevgili olmayın bari de bir adamlığınız kalsın en azından dürüst diyelim...
00 Yorumlaaldatmaktan bi farki yok tabi kiya resmen asilmak sulanmak saygınlık
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 495 cevap paylaştı.
1 yılYani öyle diyemesek de pek hayra alamet değil yani. 😅🤷♂️
00 Yorumla
1 yılŞöyleki… bugün ateş atar, yarın çok güzelsin diye dm atar, ertesi gün telefon sonra buluşma v. s. 🤮
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılAldatmak diyemeyiz ama bir arayış içinde olduğu kesin
00 Yorumla Aldatmaktir kesinlikle kiza ss atmalisin empati yapsana sevgilin bi kizin storisine ates atiyor sen bunu bilmek istermiydin. Kiza ss atarsan bizide bilgilendir lutfen ahahahha az aksiyon cikar bizede
01 Yorumla- 1 yıl
gorsel alinti, bana ait degil
1 yılherkes herkesi aldatıyor artık Allah masumları korusun
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 633 cevap paylaştı.
1 yılAldatmadan ziyade ahmaklık, düşüncesizlik, canım.
00 Yorumla - İnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı.
1 yılEvet aldatmak, hemen hülle yapmak gerekir 🙄🙄
00 Yorumla
1 yılAldatmaktor tabiki saygımı bozup yerdi cedine söver rezil rüsva ederim onu nasıl bir iğrençliktir bu
00 Yorumla
1 yılAdam üşüme kış geldi diye ateş atmış yani polyana olsan ne olurdu ayıp
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 444 cevap paylaştı. En azından karşılık alsa kesin aldatacak demektir bu da bi nevi aldatmaktır.
00 YorumlaNe alakası var ne varmış sarkıntılık yaptıysa ne varmış senden sıkılmışsa
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılEvet iletişime girer bakmaktan bir şey olmaz ama iletişim varsa aldatma olur yani arayista beyefendi
00 Yorumla
1 yılyani aldatmak denemez ama çok büyük kuzum yani. zaten bunun yapılmaması gerek o ayrı mesele. bir de saygısızlık bence sevgilisine karşı. belki yaptığı bu davranış sevgilisinde yetersizlik ve güvensizlik hissi oluşturur bilemedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAldatmak! Bu ne yaa bide kendilerini savunmaları yok mu çıldırıyorum.
10 YorumlaAldatmak sadece cinsel olarak olmaz başkasının ile konuşmak flortleşmekte aynıdır bır mana yüklemek içten içe yakışıklı veya güzelmiş demek te aldatmaktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZihnin bir saniye bile başka yere meyl etmemesi gerekir
00 Yorumla
1 yılDuruma göre değişir. Erkek doğal olarak kadını sevmesi için yaratılmıştır. Hormonlar daha fazladır. Beğenmesi sıkıntı değil , eğer yavşamak ise konu , bu iğrençtir tabi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet karşı cinsin fotoğrafını beğenmek de aldatmak tanımadığını eklemeside aldatmak
00 Yorumla
1 yılAldatma yolunda olduğunun göstergesidir neden sevgilin varken tanımadığın birine alev emojisi atarsın o cevap versin ve konuşma başlasın diye.
10 YorumlaMesela başka ne yapabilirdi beni aldatması için? Normalleşme sınırını işine geldiği gibi kullanamaz hiç kimse. Doğru birdir tektir!
00 YorumlaAslında aldatma sayılmaz. Eğer sevgilisi isteklerini karşılamıyorsa seninle bariyer ilişki düşünebilir yani anlık heves.
00 Yorumla
1 yılBence flörtöz birisidir. Ben kabul etmem ama sen farklı düşüne bilirsin tabi.
00 Yorumla
1 yılCidid düşündüğüm biriyse atamaz.😁 Atarsa sevgilim olamaz.
00 Yorumlanasıl gördüğüyle alakalı olsa gerek ama bilemedim samimiyet falan da olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeyler istediginiz kadına alev atabilirsiniz sorun olmaz çünkü aynı şeyi kadınlar bin mislini yapıyor çevremdeki kız kankalarimdan biliyorum 🤣🤣
00 YorumlaNeymiş her kızla konuşamazmışım.
Sebep?
Manitam var diye
Saçmalığa bak !00 Yorumla
1 yılEvet aldatmak maalesef kiz da karsilik verse daha napcak kim bilir
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih