İç dış yıkama yağlama cilalama boyama vernikleme kaporta koruyucu cam film donanım onarım güncelleme ne varsa bunları kaç günde bir yapıyorsunuz😀

İç dış yıkama yağlama cilalama boyama vernikleme kaporta koruyucu cam film donanım onarım güncelleme ne varsa bunları kaç günde bir yapıyorsunuz😀
2 günde 1 mutlaka ıslak mendille siler parlatırım✨
EİC için teşekkürler😊
Ricalar
Sabah tükürüp silmiştim.
At onu be yenisini al hjk
çok pahalı alamam
Cevap
14Cevap
Ayda bir ıslak mendiller silerim o kadar.
Aslında bilgisayara yedekleme yapıp bi format atmam lazım ama erteliyorum hep. Çünkü bazı şifrelerimi hatırlamıyorum 😂😂
Ah o şifreler
Sorma yaa "son 3 şifrenizden farklı olmalı" muhabbeti çıkınca şaşmaya başladım. Şifre üretmeye harcadığım aklımı öğrenciyken derslerime harcasaydım ordinaryüs olurdum 😂😂
😅 ortak şifre candır benm için
Ortak şifre can da hepsinin değişim süresi farklı oluyor ona buna başka şifreler uydurmuş oluyorum bir de 63 yaşında annemin şifreleriyle de ben uğraşıyorum onlar da bi yandan kafamda 52627163622727 tane şifre aklımda tutamıyorum
Büyük ve küçük harf olmalı, sembol olmalı falan saçma sapan şeyler
Ben iş yeri şifrelermi telefonun arkasında küçük bir kağıtta ters şekilde koruyucu içinde saklıyorum
Telefonun arkasında kağıda sığmaz 6 tane kendi mail hesabım, 1 annemin maili, 4 kendi banka şifrem, 1 annemin banka şifresi, işim gereği 5 uygulama şifresi, kendi e-devlet şifrem, annemin e-devlet şifresi, annemin mhrs şifres, kendi mhrs şifrem, . Ansiklopedi yazmam lazım
Sıfırlar durursun unutursan boş ver hjk
O daha kötü oluyor sıfırlama linkinin gittiği mail hesabının şifresini unuttum açamıyorum ki yani sıfırlayamıyorum el mahkum
Günlük mutlaka yaparım ölümlü dünya ne olacağı belli mi olur 😀😀😀
Benim telefon otomatik, kendi kendine temizleniyor ileri teknoloji 😂
Her sabah kabını çamaşır suyuyla yıkıyom rengi soldu😂
Her akşam eve girince silerim
Telefonda mı temizleniyormuş
Değişimden değişime 😂
Yapmiyorum bi sorun olursa baska tel kullaniyorum
Yıldan yıla 😂
Aklıma geldikçe işte
Temizlemiyorum
Arada bir
Haftada bir