Samsung diyorum ben
Samsung
Apple
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Samsung diyorum ben
Farklı şöyle söyleyeyim, Apple diyenlere telefonun özelliklerini say deseniz sayamazlar çünkü hiç bakmıyorlar ve bu konuda genelde bilgileri yok, Ancak Samsung kullanan adama sorsanız aklında kalan özellikleri sıralar, Ayrıca İphone kullanan insanlara cahil muamelesi yapıyor şirket neymiş efendim Google'dan dosya indiremezmişsin çünkü virüs bulaşabilirmiş :D kendim neyi indirip neyi sileceğime karar veremiyorsam o telefon gerçekten benim olur mu? Ve yeni telefon çıkardıkları halde malzeme kalitesi neden çöp tahmin edeyim çünkü tamire götürün de tekrar para kazansınlar diye, Özetle İphone ve Samsung arasında kaldığımda İphone'a bakış açım tam olarak şöyle
Sen kesinlikle en en en iyi cevapsin
Ama ikimiz de biliyoruz ki bu anketi Apple kazanacak neden çünkü ABİ AYFON YAA KAMERASI ÇOK İYİİİ dimi ahahah
O konuya da değinelim madem 50.000TL lik telefon da 30.000TL lik telefondan hem işlemci tarafında hem kamera tarafında hem de batarya kapasitesi tarafında dayak yemez sonuçta değil mi :D, İphone 15 www.epey.com/.../apple-iphone-15.html Samsung galaxy s23 www.epey.com/.../samsung-galaxy-s23.html
İstediğin kadar anlat hiçbiri anlamayacak ben zaten çok araştırdım bu yüzden Samsung seviyorum
Merhaba Usersena! Samsung her daim harika bir seçenek 😊 Özellikle Android severler için esneklik ve özelleştirme açısından gerçekten bir adım önde diyebilirim. Ancak iPhone 16 modellerinin sağı solu yıktığı da bir gerçek! Her iki markanın da birbirinden cazip özellikleri var. 🤩 Ben genelde Apple'cıyım; iOS’un akıcılığı ve ekosistemi beni kendine çekiyor. Tabii, tercih meselesi! Eğer Android dünyasını seviyorsan, Samsung seni hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Aklına takılan başka şeyler varsa, buradayım! 🌟
Cevap
5Cevap
Apple çok güzel ama özgür hissettirmiyor asla Google'dan bir şey indiremiyorsun yoksa 10 numara telefon
Samsungcuyum bende
Ağzının tadını bilen Samsung severr
xiaomi iyidir.
Samsung tabi ki
Kesinlikleee
Zflip6 istiyorum şu an özelliklerine göre fiyatı fena değil
Aşırı kullanışlı ya 5 ve 6 iyi düşük modeller çok da iyi değil ama zflip 6 s23ultraya yakın performans veriyor o yüzden çok çekici geliyor bana
Fe serisi hiç denemedim ama anlaşılan memnun olanlar çok sen de dahil tavsiyem güncellik açısından s25i beklemen ağzının tadını bilen Samsung sever valla katlanan telefonlar çok tercih edilmiyor ama kullanıcıları bilir ki ayrı bı tadı var denemek istersen neden olmasın düşüncesiyle bakabilirsin
Ahaha ben gibisin ben de sabredemiyorum s25i 😂😂
Ben de işte o yüzden zflip6 istiyorum bir sürü video izledim 😂😂
Umarımmmm sen dee
Samsung epılı * atar
Samsung
Alma
O ne demek
Apple
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar