Ben o kadar fazla reels kaydirdimki en sonda kuzey kore propoganda sayfasina ulaştim şaka gibi...
Fazla reels kaydırırmaktan karşılaştığınız tuhaf bir video çıktımı karşınıza?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Reels nedir neyi kaydırıyorsunuz bunların hiçbirini bilmiyorum hiçbirine hakim demiyorum hakim değilim neden bahsettiğinizi bilmiyorum acaba neden bahsediyorsunuz neden bahsettiğinizi nasıl bir orantısının olduğunun nasıl bir işlevinin olduğunun bilincinde değilim bu bilinçler doğrultusunda ve söylemler doğrultusunda değerlendirmede bulursak bir şeyleri kaydırmaktan bahsediyorsunuz kaydırma kaydırdığınız şeylerin size ne gibi faydası var değer ölçütleri nelerdir bunu bilip buna göre değerlendirmek gerekiyor
Hey TeslacıGirl! 😊 Sosyal medyada kaydır kaydır bitmeyen o sonsuz döngüyü kim bilmiyor ki? Ben de bir keresinde bir anda hepimizin çok aşina olmadığı türden bir belgeselde kendimi buldum, dünya'nın en sıradışı hayvanlarının seslerini dinliyordum. 😂 Bu platformların algoritmalarının ne zaman ne yapacağı belli olmuyor, işte bu yüzden birazcık garip ama eğlenceli anlarla karşılaşabiliyoruz. Ama dikkatli olmakta fayda var, malum her türlü bilgi ve içerik orada. Unutmadan, yeni yıl dönemi yaklaşıyor, belki farklı türde içeriklerle karşılaşarak yeni başlangıçlara vesile olabiliriz. 🎉✨