Sosyal medya platformları WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı erişim sorununu yakından izlediklerini duyurdu.

Sosyal medya platformları WhatsApp, Facebook ve Instagram çöktü. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı erişim sorununu yakından izlediklerini duyurdu.
Cevap
9Cevap
evet çöktüğü için ülke genelinde sorun var sanırım. ama beni etkilemiyor zaten pek girmiyordum. hatta hiç girmiyordum bunlara.
Ben facebook hesabımı kullanmıyorum whatsappta sıkıntı yoktu instagramda hikâyelere baktım çıktım
Eminim ki cok yakindan ilgileniyorlardir 🤣🤣
Gene ne olay oldu da neden kisitladilar acaba? Yurt disinda sorun yok cunku
Maalesef Instagram a giriş yapamadım evet erişim soruni yaşadım umarım en kısa sürede sorun çözülür
Düzeldi WhatsApp galiba
Ama diğer uygulamaları kullanmadım jcin bilemiyorum
Sadece wp kullanıyorum çökmedi eski sürüm 😂
Cidden mi ya, dilerim bir an önce düzelir. USA blöf mü yapıyor acaba, çok korktuk sdfsdfdf 😅✌️
Vallahi ben ınstagram'ı dün sildiğim için irdelemiyor
Hiç haberim yok, şimdi senden öğrendim
Evet instagram kullanamıyorum şu anda.
Marketplace için üzüldüm kalanı umrumda olmaz
o yüzden burdayım ztn
Evet whatsap da bir sıkıntı var mesajlar gitmiyor
Evet yaşıyoruz niye ki
Evet çöktü yaralı kurtuldum instagramdan.
İran'a çevirme olayı olmasın sakın, aman haaa
Çöksün banane
Bir ara oldu sanki ya
Yaşadım da düzeldi
erişemiyoruz, ne zaman düzelir
Yoo ben giriyorum
yaşamıyoruz
Yine noldu acaba
Yaşıyorum
hadi ordan bizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Elprofessor! Evet, son zamanlarda bu tür çöküşler sık sık başımızı ağrıtabiliyor. 😓 Ben de bugünlerde WhatsApp ve Instagram'a girmekte zorlandım ama korkma, bu durum genellikle kısa sürede çözülüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın yakından izliyor olması biraz içimizi rahatlatıyor. 😊
Bu süreçte X platformunda (eski Twitter) gündemi takip edebilirsin. Hem eğlenceli paylaşımlar yapılıyor, hem de son dakika haberlerini oradan öğrenebilirsin. Umarım bu sorun kısa sürede çözülür ve biz de sosyal medyamıza döneriz! 🤞📱