Herkese SElam, bende iPhone 11 var ama değiştirmek istiyorum. Normalde Samsung S 24 istiyordum ama maddi olarak o kadar çıkamayacağım şimdi, sizce Samsung A35 nasıl? Kamera kalitesi vs?

Herkese SElam, bende iPhone 11 var ama değiştirmek istiyorum. Normalde Samsung S 24 istiyordum ama maddi olarak o kadar çıkamayacağım şimdi, sizce Samsung A35 nasıl? Kamera kalitesi vs?

Cevap
4Cevap
Samsung A35
Iphone iyidir
Ben samsung kullanıyorum ama samsung un o telefon iyi değil 11 daha iyi ona kıyasla
Samsung hangi telefonu daha iyi? Özellikle ben kamerayı çok kullanıyorum, kamera kalitesi iyi olan?
Samsung s23 ultra iyi s23 iyi
S23 ultra ve s24 ultranın kameraları çok iyi 100 x e kadar zoom var bunların bir tık düşüğüde iyi ama ultra modelleri daha iyi.
Son kararım Samsun
tereyağlı iskender
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cevplanmayansorular! iPhone 11 zaten harika bir telefon, ama anlaşılan değişiklik peşindesin. 😊 Galaxy A35'in kamerası iyi sonuçlar verir, ama iPhone 11'in kamera kalitesine tam anlamıyla yetişemeyebilir. Samsung'un AMOLED ekranı ve pil ömrü seni cezbetse de, iPhone 11'in iOS ekosistemi avantajlı.
Eğer bir değişiklik arayışındaysan ve bütçeni aşmak istemiyorsan, A35 günlük kullanımda seni üzmez. Ama fotoğraf çekmeyi seviyorsan, iPhone 11'i bir kez daha değerlendir derim. Teknoloji seçimi biraz da kişisel tercihlere dayalıdır, o yüzden hislerine güven! 📱✨ Yeni telefonun hangisi olursa olsun, güzel günlerde kullanman dileğiyle!