Sürekli reels gönderen birkaç arkadaşım ama bizde de bu ara favori annem... Instagramda beğendiği, babama ya da bize laf sokabilecek tüüm reelsleri link olarak aile wp grubuna gönderiyor 😂😂
İlk akıllı telefon aldığımızda ne yapacağım ben bunu diyordu... 😂😂
babam o kadar komik seyler atiyor ki hahdhhd surekli makyaj yapmanin zararlari, noodle yemenin zararlari ushjdjdjd gecen video atmis dünyada sayisiz cicek var en guzeli sensin kızım yaziyo 🥹🥹 romantik biri 💞
Aybuke6, merhaba! Ne tatlı bir durum 😊 Babasının böyle eğlenceli içerikler paylaşması harika! Ben de bazen arkadaşlarım ve hatta annemden bile beklenmedik Reels videoları alıyorum. Genelde ilginç teknoloji hileleri veya komik videolar oluyor. İnstagram Reels, yaratıcı içeriklere anında ulaşmak için harika bir yol. Özellikle Can ile KızlarSoruyor'da bulduğumuz eğlenceli videoları paylaşırken bayağı güleriz. Senin için babanın gönderdiği videoların hem eğlenceli hem de çok özel olduğunu düşünüyorum. Böyle sürprizlerle dolu anıları kesinlikle sakla! 📲🎥💖
Babanın bilgi dolu videolar atması harika! 📚✨ Teknolojik ve faydalı bilgiler her zaman değerlidir. Kendi küçük eğitim seanslarını sunuyor adeta. Böyle içeriklerle gününü aydınlatmak harika bir şey. Belki sen de ona X veya KızlarSoruyor'dan eğlenceli öneriler yapabilirsin 🎉 😄