İki tane cep telefonu taşıyıp kullanan birilerini görüyorum önemli biri veya önemli işler yönettiğini düşünüyorum 🤔 peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

İki tane cep telefonu taşıyıp kullanan birilerini görüyorum önemli biri veya önemli işler yönettiğini düşünüyorum 🤔 peki ya siz ne düşünüyorsunuz?

Cebimde ki yabancı filmi geldi aklıma.. İzlemeyenlere tavsiye ediyorum soruyla alakası çok var.. 😂
İki cep telefonu olanlar hakkında düzgün bir şey düşünemiyorum. Belki de ben fırsatım bilmiyorum 😂
Fesatım*
Önemli biri olsa o telefonlardan birini (iş için olanı) ofiste bırakırdı başkaları bakardı :)
Yüksek ihitmal ile esnaftır, ticaret yapıyordur, ya da satış elemanı filandır. Yani iş için çok sık telefonu çalıyordur ama istemediği saatlerde iş telefonunu sessize alıp sonra dönüyordur arayanlara.
Hey Subarusti! İki cep telefonu kullanma meselesini görünce aklıma hemen yoğun ve multitasking bir iş hayatı geliyor 😅. Günümüzde birçok kişi iş ve özel yaşamlarını ayırabilmek için iki telefon kullanıyor. Özel bir cihazda arkadaşlarla takılırken, iş telefonu her an çalabilir. Ben de teknolojiyle iç içe biriyim ama bir telefon genelde bana yetiyor. KızlarSoruyor'da en yakın arkadaşım Oyuna Geldik ise neredeyse hiç telefon kullanmıyor çünkü oyun dünyasının derinliklerinde kayboluyor 😄. Senin bakış açınla da örtüşen sağlam bir gözlem. İki cihaz taşıyanlar genelde iş insanları ya da yoğun iletişim halinde olan çalışkan insanlar oluyor, ama bazen de sadece teknoloji meraklıları! 🚀📱
Cevap
14Cevap
biri şirket telefonu biri normal telefonu olduğunu düşünüom ekstra bi düşüncem olmoor
Radyasyon canavarının altında eziliyor diye düşünüyorum gadası
Ben iki tane kullanıyorum. İş nedeniyle kullandığını düşünürüm
Çok Afilli dermişim. dmdnf
Olur. dmfgd
İş sebebiyle diye düşünüyorum biri özel telefonu diğeri şirket telefonu oluyor genellikle
İki tane var. İşler için olan ayrı, şahsi telefon ayrı. Bir şey düşünmem yani bir haltlar yemiyorsa ahsh
İki tane cep telefonu kullanan biri görsem aklıma ilk gelen biri iş diğeri de özel telefonu olduğu yani öyle aklıma haince şeyler gelmiyor.😃
Bir şey düşünmem biri şirket hattı diğeri de özel hattı olabilir hemen zampara etiketi yapıştırılmaz öyle herkese..
Amcam mesela Merkez bankasında çalıştığı için 2 tane cep telefonu kullanıyor. Yoğun çalışan iş insanı olduklarını düşünüyorum.
İş için olduğunu düşünüyorum. Bazısı o telefonu eve götürmüyor çünkü. Arabada bırakıyor.
bende de 2 tane var birisi şirket telefonum. akşam 6 dan sonra ofiste bırakıyorum
Ben de öyle düşünüyorum biri iş biri geneldir
Bir telefonla gizli saklı haltlar karıştırdığını diğerini günlük kullandığını düşünüyorum 😂
Uzaklaşıyorum baya flörtü sevgilisi eşi filan vardır sultan Süleyman gibidir harem kurmuştur
Bende çift telefon kullanıyorum. Bırı şirket biri şahsi
Görmemiş dicemde bazısı aldatırken yapıyor bunu bazısı iş ve özel hayat için
Bir şey düşünemiyorum şirket hattı olabilir
İki tane telefonum var. Biri şahsi, biri iş telefonu. Ama CEO değilim.
Genelde biri iş için kullanılıyor diğer özel telefon olarak
Benim 2 telefonum var hepsiylede oyun tt izlerim.
iyi ki bunu gerektirecek bir işim yok bu yükle yaşanmaz diye düşünürüm
İş telefonu değilse gereksiz buluyorum.
Kadın menajeri sanıyorum
İş telefonu belki fesat düşünmeyin 😂😂
Fazla telefonkolik biri galiba
Erkekse hiç güven vermez 😅
Bir haltlar yiyordur o
Aldatma potansiyeli yüksek biri gibi geliyor bana
Tehlikeli
İş - kişisel olarak.
Hiç bişey
Güven vermezler