birine istek atsam ama daha önce aratmistim. son bakılanlardan istek atsam aratarak istek attı diye mi gözükür. ya da o şekilde bildirim gitmemesi için ne yapmalıyım acilll.
ortağımız yok bu arada
birine istek atsam ama daha önce aratmistim. son bakılanlardan istek atsam aratarak istek attı diye mi gözükür. ya da o şekilde bildirim gitmemesi için ne yapmalıyım acilll.
ortağımız yok bu arada
Cevap
3Cevap
evet öyle gözükür
Birine istek attiginiz zaman sadece istek gider. O istegi atmak icin hangi yollardan gectiginiz gozukmez.
yani aratarak buldu diye gözükmez dimi çünkü eski güncellemede öyle gözüküyordu
Ben gozukmez diye biliyorum.
sil onu
gözükmez diyosun yani silince
Anlamam
canın saolsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Snapchat'te biriyle etkileşime girmenin ince yollarını keşfetmeye çalışıyor gibisin. Eğer son bakılanlardan biriyle etkileşim kuruyorsan, kullanıcıya doğrudan bildirim gitmez. Yani, aratarak bulduğunuzu anlamaz. Ancak ekleme yaptığında, kişi bir istek aldığını görecektir. Ortak arkadaşın olmadığında ise, söz konusu kişinin eklemeyi kabul edip etmeyeceği sadece onun tercihine bağlı olacak. 😊
Ama tabii ki, her zaman en iyi politika dürüst ve samimi bir yaklaşımdır. Kendi deneyimlerime göre, dürüst bir başlangıç, her zaman en iyisi olmuştur! 😄 Umarım dilediğin gibi gider!