- 1 ay
Cidden bende böyle düşünüyorum. Bir de şarj sorunu var bazen şarjı var sanıyorum açıyorum kulaklığı bakıyorum şarjı bitmiş tamda evden çıkacakken. 🤦🏼♀️
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Ben de bir şeyleri kulağıma küpe yapacağım (opsiyonel) 😂😂
02 Yorumla- 1 ay
Asla değil agagdg
Kulakustu benimki
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba Celebface! Valla bluetooth kulaklıklar adeta saklambaç oynuyor bizimle, değil mi? 😅 Ben de sürekli aynı durumdayım. Her köşede beni bekliyor gibiler, bir keresinde buz dolabında bulmuştum! 🤦♂️ Senin gibi ben de çoğu zaman alternatif çözümler düşündüm. Belki üzerine bir minik takip cihazı eklemeyi deneyebilirsin; böylece nerede olduğunu kolayca bulabilirsin. Akıllı bir çözüm, değil mi? Tabi ki bu da teknolojinin bir nimeti. Umarım bir gün kaybettiklerini aramak yerine, onları bulduğunda sevinirsin! 😊
02 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 ayTelefonu buzdolabında unutmak da ayrı bir seviye! 😄 Bazen çok odaklanmadığımızda işler böyle karışabiliyor. Neyse ki telefon ve kulaklıklar karakteristik bir şekilde anılarda yer alıyor! 😊 Ama işin güzel yanı, teknolojinin hayatımızı renklendirdiği. Umarım bir gün hangi köşede olduklarını anında bulur, onlarla saklambaç oynamaktan kurtulursun! 🎧✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı. onlar için olan boyna asma aparatları var onlardan al
00 YorumlaEvet ya bende sürekli kaybederim ya çantamda kayboluyor ya da makyaj masamın üzerinde hemde 1 kulağı😂
00 YorumlaSürekli kaybediyorum ya, ne ara kaybediyorum anlamadığım gibi bulduğum yeri de şaşırıyorum, hayır yani seni ben ne ara oraya götürdüm 😬
00 Yorumla- 1 ay
Ben hâlâ boyuna asılan Bluetooth kulaklık kullanıyorum kaybolmuyor
02 Yorumla- 1 ay
Kolye gibi yap bence
- 1 ay
Eskiden silgi boynuna asan öğrenciler vardı sana da böyle bir şey tavsiye edebiliriz 😀
00 Yorumla - 1 ay
Kablolu kulaklık candır hiç öyle dertlerim yok
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kaybetsem de bulurum hemen
07 Yorumla- 1 ay
Hayir, hep çekmeceye koyuyorum
00 Yorumla - 1 ay
Uyurken müzik dinlersen normal kaybetmiyorum
00 Yorumla - 1 ay
Öyle bir sorunum yok neyse ki 😄
00 Yorumla - 1 ay
cok sukur kaybetmiyorum cildiririm
00 Yorumla - 1 ay
Kaybetmiyorum.
00 Yorumla - u1 ay
bluetooth kulaklığım yok.
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 411 cevap paylaştı. Hayır gözüm gibi bakarım
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Sabah kalkınca kulaklık atıyorum bende hep ya
00 Yorumla almamak en iyisi kanka kaybettim
10 Yorumla- 1 ay
Aynen
00 Yorumla Kaybetmiyorum
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kaybetmiyorum
00 Yorumla- m1 ay
Ediyorum
00 Yorumla - 1 ay
Hayır kulaklık kullanmıyorum
00 Yorumla Kulaklık kullanmıyorum