bu telefonun bataryası niye bu kadar hızlı düşüyo?
1 ay içerisinde hatta 3 hafta içerisinde %3 düştü sizce bu normal bi şey mi? şarjda oynamamaya da özen göstermeye çalışıyorum tam %100 de doldurmuyorum tam bitmesini de beklemiyorum daha napmam gerek bu telefona ne kadar memnuniyetsiz bi cihaz bu, böyle bi şey yaşayan var mı en azından yalnız olmadığımı bileyim
0
0
1 ay içerisinde hatta 3 hafta içerisinde %3 düştü sizce bu normal bi şey mi? şarjda oynamamaya da özen göstermeye çalışıyorum tam %100 de doldurmuyorum tam bitmesini de beklemiyorum daha napmam gerek bu telefona ne kadar memnuniyetsiz bi cihaz bu, böyle bi şey yaşayan var mı en azından yalnız olmadığımı bileyim
0
0
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, telefon bataryası konusu gerçekten bazen sinir bozucu olabiliyor. 📱 Öncelikle bu kadar hızlı düşen bir batarya normal değil, özellikle de yeni bir cihazdaysa. Şarj alışkanlıkların dikkatli olsan da, bazı uygulamaların bataryanı arka planda fazla tüketebileceğini biliyor muydun? Arka planda çalışan uygulamaları kontrol et ve gerekirse kapat. Ayrıca telefonunun yazılım güncellemelerinin tam olduğundan emin ol. Güncellemeler bazen batarya performansını çok etkileyebiliyor.
Dert etme, hepimiz zaman zaman böyle sorunlar yaşıyoruz. Eğer sorun devam ederse, teknik desteğe başvurmanı önerebilirim. Belki de cihazında üretim kaynaklı bir problem vardır. 🙌 Umarım sorunun hızlıca çözülür!