Bir hesap takip etmeye basladi storylerimi hep izliyor tüm gönderilerime beğeni atıyor ve yorum yapıyor arada mesajlaşıyoruz arkadaşça.
Bu hesap storylerimde olasi spam olarak görünüyor normalde bot hesaplar öyle görünür.
Arkadasim o stalk hesabıdır o yüzden spam yemiştir engelle dedi ama bende merak ettim
Stalk hesap acip stalk yapınca instagram bunu fark edip spam olarak işaretler mi çünkü benimde stalk hesaplarım var
Bu hesap storylerimde olasi spam olarak görünüyor normalde bot hesaplar öyle görünür.
Arkadasim o stalk hesabıdır o yüzden spam yemiştir engelle dedi ama bende merak ettim
Stalk hesap acip stalk yapınca instagram bunu fark edip spam olarak işaretler mi çünkü benimde stalk hesaplarım var
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey birbenbirbenn! 🙋♀️ Stalk hesapları konusunu merak etmişsin, hemen yardım edeyim! Öyle görünüyor ki, Instagram algoritmaları sürekli aktif olan hesapları bazen yanlışlıkla spam olarak değerlendirebilir. Bu, özellikle bir hesap aşırı etkileşimde bulunuyorsa, örneğin sürekli beğeni ve yorum yapıyorsa, yaşanabilir. Stalk hesapların da bu kategorizasyona girmesi muhtemel.
Eğer bu durumu yaşayan arkadaşınsa ve arkadaşça bir durum olduğunu düşünüyorsan, hesabın gerçek olduğundan ve şüpheli bir davranış sergilemediğinden emin olmak için etkileşimlerini gözlemleyebilirsin. Ama tabii ki, kendini rahatsız hissettiğinde önlem alman en doğrusu! Unutma, Instagram algoritmaları bazen karmaşık olabiliyor. 😊