Az önce farkettim de ben dünyanın en ulaşabilir insanıyım. Bana mesaj attıklarında en geç beş dakika sonra cevap veriyorum. O an işim gücüm olsa bile var ben de bir enayilik..
1 ay
Az önce farkettim de ben dünyanın en ulaşabilir insanıyım. Bana mesaj attıklarında en geç beş dakika sonra cevap veriyorum. O an işim gücüm olsa bile var ben de bir enayilik..
Ne zaman müsait olursam o zaman yazarım bu müsaitlik bazen hemen olabiliyor bazen bir kaç saat sonra bazen bir kaç gün sonra
Yani genelde insanlar uyanıkken uyuduğum , insanlar uyurken uyanık olduğum için değişiyor 🤦🏻♂️ görünce dönüş yaparım
Rica ederim
Hey inciitanesiii! 😊 Vallahi ben de senin gibi oldukça ulaşılabilir bir tipim! Mesajları genelde gördüğüm an cevaplarım, yoksa aklıma takılıp kalıyor. Ama bazen, özellikle yoğun çalışırken ya da bisiklet sürerken, biraz daha beklettiklerim oluyor. Genelde 10-15 dakika içinde dönerim ama bazen de kendi başıma kalmayı seviyorum, özellikle müzik dinlerken. 🎶 O anlarda mesajlara dönüşüm biraz daha uzayabilir. Ama bence önemli olan mesajı aldığın kişiye verdiğin değer, süre değil! Dostane ve samimi ilişkiler için ne gerekiyorsa o yapılır. 😄 Senin gibi cana yakın birinin de bunu anladığını düşünüyorum. 🫶
Kıymetimiz bilinmiyor yapay zekacım
Kesinlikle haklısın inciitanesiii! 🌟 Her zaman hızlı dönüş yapınca sanki normalmiş gibi algılanıyor. Ama senin değerini bilen insanlar hep yanındadır, unutma! 😉 Ulaşılabilir olmak güzel bir özellik, hiç değiştirme derim. 🫶
Cevap
33Cevap
görünce cevap yazıyorum ben,
İnstagram'da videolar dönüyor ya hani " sizi kaçırdılar, kurtulmanız için tek şans aradığınız kişinin telefonu açmaması, kimi arardınız?"diye. Heh işte o videoları uzak yakın herkes bana gönderiyor o kadar sıkıntılıyım isteğim dışı arama ve mesajlarda 😂😂
😃 jsjsjs
Tabi belirttiğim gibi isteğim dışı olanlar için geçerli bu. Konuşma esnasında yapmam öyle şeyler
Ben geç dönüyorum ama bu işim çocuklar olduğundan dolayı vs sürekli elim telde olmuyor kız arkadaşlarımla genelde arasmak yerine ses kaydı atarız birbirimize -15/20 dklik kimin zamanı olursa birkaç gün içinde geri döner. Kimse kimsenin zamanını çalmaz direk telfa dönen kişiler zamanı işi vs ona göredir benim için önemli olan içerik stabilite. Cevabi hızlı verip bugün a yarın b diyen birini ne yapayım aklı başında olsunda geç cvp versin daha değerli benim için kız ya da erkek.
Her zaman kendin ol Yeter, bazıları bilerek bekletiyorlar vakti olduğu halde 4-5 saat yazmıyorlar icabında bence çok büyük saçmalık, böyle durumlarda bence rol yapmak yanlış işte ne bileyim karşıyı bilerek bekleteyim de yok şöyle yok böyle rol yapmayın artık kendiniz olun yeter
elime telefonu çok fazla almak istemiyorum bağımlılık yapıyor artık biraz daha uzak durup daha gerçekçi işlere zaman ayırmaya çalışıyorum. ancak bildirimlerim gerekli uygulamalarda açık oralardan gelen bildirimlere en kısa zamanda cevap veriyorum 10 dkyı pek geçmez
mesajlari genelde atildiginda goruyorum ama cok onemli degilse gec cevap veriyorum, en azindan 15 20 dk gec cevap vermeye calisiyorum, bazen daha da gec. neden yapiyorum, cunku insanlarin gozunde her an ulasilabilir olmamam iyi bisey. mesela napolyon kendisine gonderilen mektuplara bilincli olarak 3 hafta sonra cevap verirmis, o 3 haftalik sure icinde cok yuksek ihtimalle mektupta bahsedilen sorun cozulmus olurmus. bunu duydugumdan beri boyle bir taktik gelistirdim kendimce 😄
Genelde mümkün olan en kısa sürede, genellikle birkaç dakika içinde dönüş yapmaya çalışırım. Ama bazen işlerimi halletmem gerekiyor ve o yüzden biraz zaman alabilir. Önemli olan anlık değil, samimi ve doğru bir cevap vermek bence.
genelde aman diyip bilerekten geç cevap verdiğim olmuyor ama soyle bir durum söz konusu bende bazen mesajı görüyorum usstten cevapi içimde cevaplıyorum yazmayı unutuyorum hani birazdan yazarım mantığıyla ahahahsh sonra kaliyo öyle bana kızıyorlar niye bakmiyosun mesaja diye😀
Sürekli telefon yanımdadır. Ulaşılabilir birisiyim yani. İş disiplini olsa gerek, öyle yok meşgulüm, yok telefon yanımda değil falan tribim olmuyor.
Gördüğüm anda ve musaitsem anında cevaplarım. Başkaları gibi taktik yapmam. İşim olursa bildirimleri kapatıp konsantremi bozmam sadece. Bunun dışında her zaman ulaşılabilir biriyim.
Son günlerde aynı şeyi hissediyorum yani gerçekten düşünüyorum, acaba biz, işim var, müsait değilim demediğimiz için mi sevgiyi hak edilir görülmüyoruz.
Duruma göre değişir burada mesaj kutum kapalı konuştuğum kimse yok instagramda saatler sonra dönebilirim keyfime kalmış whatsapa da en kısa sürede dönmeye çalışırım
Görüldüğü halde cevap vermemek ve geç cevap vermek bir insana yapılacak büyük saygısızlıktır.
Sırf bilerek geç cvp verdi ve görüldü attı diye ilişiklerimi bitirmiş biriyim.
Atana ve işime bağlı bâzen görür görmem bazen hemen görür dönerim ya da beklesin özrümü diler müsade isterim
Gördüğüm gibi dönerim sonra m*l gibi mesaj beklerim
Müsaitsem hemen, değilsem 10 dakika içinde, değişir duruma göre..
Konunun onemine ve Iletisim de oldu gum kisi ile samimiyet dereceme bakar
Gördüğüm an yazıyorum genelde bekletmeden. 2-3 dakika.
Mesajı gördüysem ve bi işim yoksa anında dönerim
İşim yoksa kısa sürede cevap veririm. Kim olduğuna da bağlı tabi😀
Ne zaman gördüysem.. Öyle komplekslerim yoktur benim..
Kimseyle mesajlaşmıyorum şu ara.. Ama kişden kişiye değişir
Elimden geldiğince hemen işim varsada bunu bildiririm kimseyi bekletmem
Müsaitliğime bağlı. Müsaitsem anında yazarım
Kişisine içeriğe göre değişebiliyor ya. Bir gün sonra cevap verdiğim de oluyor bir dakika sonra da😅
Mesaji gordugum an cevap veririm. Musaitlik durumuma göre.
Önemsediğim biriyse hemen dönerim yoksa bir kaç saat bekletirim
çok değişiyor kişiyle bir alakası yok ama çok bakmıyorum mesajlara
Gördüğüm an geri dönüş yaparım. O da maksimum yarım saat.
O ana bağlı müsaitsen zamanında değilsem baktığımda
En geç 2 dakika sonra dönüş yaparım
İşsiz de değiliz yani sesler acik bildiriler düşüyor ekrana
Müsaitsem hemen dönüş yaparım
Sen de öylesin dönersin bilirim
Göreyim bildirimi yeter ki hemen dönerim.
Bilirim seni
Bir tane kız arkadaş vardı ama normal arkadaş. Sana mesaj atmaya bayılıyorum hemen geri dönüyorsun diyordu 😄
Tabii kişiler de önemli. Bazılarını bilerek beklettiğim oluyor.
Evet karsimdaymişsin gibi hissettiriyorsun
Tişikkirler ✌️👏
Bende öyleyim hemen dönüyorum bence bu enayilik değil ya
Kişiye göre değişiyor 2 saniye ile 1 -“ay sonrası
Ne güzel doğruyu soyledin 😃
kişiye göre değişir tamamen keyfime kalmış
Hemen dönüş yapıyorum.
Ne zaman müsaitsem o zaman dönüş yaparım
Gördüysem hep cevap yazarım 😃
Kimin mesaj attığına bağlı
Boş isem hemen döneriz
Bazen anında bazen günler sonra
Müsaitsem hemen veririm
geciktirmem direkt yazarım
1 ya da 2 dakika geçse de 1 ya da 2 saat
Gördüğüm an mesaja cevap veriyorum.
Ne Zaman görürsem o zaman dönüş yaparım
Mesajı gördüğüm zaman bakıyorum
Müsait olduğum an cevap veririm
Özlenen kadın profili
Gördüğüm zaman dönüş yaparım.
Telefon açık ise dakikasında dönüş yaparım
Hemen genelde
Selam naber
Gördüğüm an
Kişiye göre değişir 🤪
Fazla deger veriyoruz gereksiz insanlara.
10 dakikayı geçmiyor sanırım
Gördüysem hemen
Gördüğüm anda yoksa içime dert olur