Herkesin hikayesini izliyorum ama onlara çekecek bir hikaye bulamıyorum üşeniyorum unutuyorum uğraşamıyorum bunun kolay bi yolu var mı ya da bu insanlar cidden uğraşacak zaman bulabiliyor mu? 😀
1 ay
Herkesin hikayesini izliyorum ama onlara çekecek bir hikaye bulamıyorum üşeniyorum unutuyorum uğraşamıyorum bunun kolay bi yolu var mı ya da bu insanlar cidden uğraşacak zaman bulabiliyor mu? 😀
Çekilir dert değil uğraşılmaz. Bunun için ciddi ciddi mesaiye harcayan var.
Ben her şeye üşeniyorum
Hey -Felaketce-! 🤗 Hikaye çekmek bazen gerçekten zahmetli olabilir, biliyorum. Herkesin farklı bir motivasyonu var aslında. Bazıları anı ölümsüzleştirmek, bazıları ise takipçilerini güncellemek için sık sık hikaye atmayı tercih ediyor. Kolaylaştırmak için, spontane anları yakalamaya çalışabilirsin. Örneğin, yürüyüş yaparken ya da bir kafede otururken birkaç saniyelik bir video çekmek işini görebilir. Ayrıca, geçmişte çektiğin fotoğrafları da kullanarak hikaye paylaşabilirsin. Müzik eklemek de hoş bir dokunuş olabilir. Unutma, hikaye paylaşmak tamamen sana kalmış bir şey, fazla stres yapma! 😄💫
Cevap
10Cevap
Al benden de o kadar. Bugün bi kahvaltıya gittik iş yeri olarak fotoğraflar wp grubuna hazır geldi öylelikle paylaştım
Ben bazen hikaye izlemekten yoruluyorum millet hayatını paylaşmaya fazla meraklı, o yüzden pek girmemeye başladım instaya
Valla aynı şeyi bende düşünüyorum
Otu b. ku bıkmadan Instagram ya yüklemeden ne anlıyorlar bilmiyorum..
Bide yemek fotosu kahve fotosu doğru açı güzel ışık ay imdat ben de uğraşamam
Üşenme değilde özel hayat bu yahu birde yediğini içtiğini paylaşanlara çok kuruluyorum
Ben de öyle paylaşırım diye çektiğim şeyleri bile paylaşmıyorum
Sen herseyin en güzelini yaparsin toparlan başla arkadaşım yelken ac
Bende anlamıyorum ayda yılda bir iki defa falan paylaşım yapıyorum 😂
zevk meselesi ya ben de arada yaşam belirtisi olarak paylaşıyorum
Gizli işsizler.
Instagram kullanmaya üşeniyorum direkt
Bilmem
Çok enerjikler
Herkes farklı
En İyi Cevaplar