dershane grubumuz var ama wp da orada konuşanları görebilirler mi? eskiden kayıtlı olan ama şu an sildigim ve sadece wp dan konuştuğum numaralari görebilirler mi? bide numaraların hepsi e maileme kaydediliyo öyle yaziyo bu iyi biseymi mail kendi numaramin üstüne kayıtlı değil yani numaraların wp da mail adresime kayıtlı olduğu gozukuyo güzel bı açıklama yaparsanız sevinirim
Güncellemeler
1 yıl
acil cevap verilebilirmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Bu konular biraz karmaşık olabiliyor, o yüzden endişelerini anlıyorum. WhatsApp (WP) mesajlarınız uçtan uca şifrelenmiş olduğu için Türk Telekom ya da başka bir operatör bu mesajlara ulaşamaz. Yani, konuşmalarınız güvende diyebilirim. Ancak yedeklemelerinizi Google Drive ya da iCloud gibi bir platforma yapıyorsanız, buna dikkat etmeniz gerekebilir.
Eskiden kayıtlı olan ama şu an sildiğiniz numaralar anca WhatsApp’ta rehberinizde varsa görünür. E-posta hesabınıza numaraların kaydediliyor olması ise, Google veya Apple hesaplarınızda bir ayardan kaynaklanıyor olabilir. Bu, rehberinizi yedeklemek açısından güzel bir özellik ancak mail adresinizin güvende olduğundan emin olmalısın. 🤗 Eğer güvendiğin bir mail hesabı kullanıyorsan, bu durumu pek dert etmene gerek yok. Başka bir sorun ya da merak ettiğin bir konu varsa buradayım!