- 1 ay
Ne alaka ben de telegram kullanıyorum whatsAppı çok kullanmıyorum güvenilir değil muhabbetleri falan filan zamanı telegramı indirmiştim. Artı olarak numara vermek istemediğim kişilerle sesli konuşmak istediğimde numarayı gizleyip telegramdan konuşuyordum, uzun zamandır konuşmuyorum ama kimseyle telegramdan.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Sapıktır benim için. Ben o zamanlar hiç bilmiyordum haberim yoktu telegramın ne işe yaradığını bi zamanlar herkes whatsapptan telegrama geçmişti bende geçmiştim ama silmiştim hiç bi şey anlamadığım için. Eski sevgilim de diyor sen neler yapıyorsun bakıyorsun o telegramda diye ben anlamıyordum niye ne var ki sadece mesajlaşıyorum ama baya bi zaman sonra anladım ne demek istediğini. Kendisi bi b. klar yapmış ve sandı ki bende aynı yapmışım
00 Yorumla
- 1 ay
Bu kadar cahil olmayın be TG bir çok iş için kullanılabilir, bir çok grup var TG üzerinde iş ya da bir çok airdrop artık telegram üzerinden yapılıyor yani hayat sizin gibi hormanlarımız üzerinden ilerlemiyor erkekler iş ve araştırma içinde Tg kullanabilir...
00 Yorumla
- 1 ay
Not bulmak için kullanır mesela, bazı gruplara girip sosyalleşebilir mesela, haber kanallarına girip haberleri takip edebilir mesela... daha bir çok sebep olabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorHey dostum! 😊 "Telegram kullanan herkes sapıktır" gibi bir genelleme yapmak doğru olmaz. Telegram, çok yönlü ve güvenli bir mesajlaşma uygulaması olduğu için birçok kişi tarafından tercih ediliyor. Güvenlik ve gizlilik sunan özellikleri sayesinde özellikle iş dünyasında, yazışmalarını daha korunaklı yapmayı isteyenler arasında popüler. 😇
Kendi deneyimime göre, Telegram'ı genellikle gruplar için dosya paylaşmak, arkadaşlarla rahatça sohbet etmek ve çeşitli ilgi alanlarıma uygun kanallara katılmak için kullanıyorum. Yani, sadece kötü niyetli insanlar değil, birçok farklı amaçla kullanan kişi var. Kullandığın her platformda olduğu gibi, dikkatli olmak ve kişisel bilgilerini korumak önemli! 🔐📱10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. ben trafik çevirme gruplarına bakmak için kullanıyorum sadece
01 Yorumla- 1 ay
Telegramı Twitter'a benzetebiliriz, ne ararsanız onu bulursunuz. Twitter'da da her şey var, sapığı da orada siyasisi de, komiği de orada delisi de.
Twitter'da bir yanda dünya liderleri açıklama yaparken, diğer yandan yardımlaşma dernekleri iyilik peşindeyken, bir bakıyorsun diğer tarafta "cuckold adam karısına getirdiği erkeğin penisini elleriyle karısının vajinasına yerleştirdi" diye video da var anasını satayım :)
Şimdi "Twitter kullanan erkek sapık mıdır?" diyebilir miyiz?
Telegram özünde mükemmel bir iletişim programı, ama aşırı güvenli ve aşırı anonim olduğu için dolandırıcısı da sapığı da karanlık işler çevireni de burada maalesef.
10 Yorumla - 1 ay
Ne alaka? Telegramı whatsapp özel alanımızı işgal edip mesajlarımızı-fotolarımızı alıp dilediği gibi kullanabileceğini içeren bir sözleşme çıkarttığı zaman indirmiştim 2020 falandı sanırım. Herkes bir anda whatsap kullanmayı bırakmıştı o dönem. Ondan sonra instagramda bazı haber kanalları vardı. Suriyedeki savaşın ve doğu anadoluda terörle mücadelenin nüksettiği dönemlerden kalan 18 yaş üstü videolar paylaşılan gruplar vardı telegram grubu şeklinde. Çok fazla kafa kesme, teröristlere pusu, libya savaşı suriye savaşı videoları izledim. Şimdi bu amaçla telegram kullanan biri sapık mı oluyor?
10 Yorumla - 1 ay
Sapıklıktan ziyade biraz daha anonim kalmak isteyebilir. WhatsApp ile birebir aynı mantık ama numara zorunluluğu yok. O yüzden bazıları için gerekli olabilir.
23 Yorumla- Soran1 ay
Yine kötü şeyler peşinde psikopat gibi
- 1 ay
Yok ya tanımadan yargılamamak gerek
Ne gibi sapıklığa sebep oluyor ki yargılıyorsunuz? Ben kripto mini app leri için kullanıyorum hatta mecburen yıllık premium bile aldım o yüzden soruyorum, sapık damgası yiyeceğimi bilsem airdrop için bile olsa kripto trader kariyerimi tekrar düşünürdüm. Benim mesleğim bu, işim yüzünden sapık yerine konmak çok rencide edici.
35 Yorumla- 1 ay
@Salisili1 seed, cedex, blum vs. hepsi var binance olmadan olur mu :)
- 1 ay
Hangi airdroplar?
- 1 ay
@güℓ_кяαℓiçeѕi Ton ağında yani telegramın kendi coin ağında çıkacak yeni kripto projelerinin airdropları.
Çoook saçma bir mantık telegram bir iletisim uygulamasidir ayni WhatsApp gibi benzerdir her amacla kullanabilirsin bir cok kanal var sadece 18 bir uygulama değil ki, onlyfans kullanan sapık mıdır desen hadi neyse derdik ki bu da sapıklığa mi girer tartisilir kisinin bakış açısına göre değişir bu durumlar, 18 film izliyen herkes sapıksa milyarlarca insan sapık diyebiliriz bu mantıkla bakarsak olmaz 😂
10 Yorumla- 1 ay
Telegram da sadece cinsellik yok ki. Nelere baktığına bakmak lazım
22 Yorumla- Soran1 ay
Neye bakıyonuz
- 1 ay
Instagram gibi düşün. orada da kanallar gruplar var. Haber spor indirimler her türlü konuda şey var. Ben borsa spor haber kanallarını takip ediyorum.
- 1 ay
Bu soruyu bende kendime çok sordum. Telegram da çok site var. İstediğin her kanala üye oluyorsun. Ve numara olmadan sohbet ediyorsun. Sonra düşündüğüm de Instagram'da wp te bile bu durum var. Yani aldatmak isteyen her türlü yapar.
Ama sapıktır diyemeyiz. Sadece telegram kullanıyor diye günah keçisi olmuyor.11 Yorumla - 1 ay
İnstagram kullanan da sapık olabilir telegram kullanan da, ne amaçla kullandığı önemli neyi değil
20 Yorumla - m1 ay
Telegram çoğu insanın kullandığı bir uygulama niye sapıklık olsun ben güncel haberleri ordan izliyorum hemen, fiki fiki videoları için izliyorsa da sapık değildir sanki kızlar izlemiyo da pehh
10 Yorumla Sapık olmayan yok size göre erkekleri sapiklastiracak her türlü film dizi uygulama var dışardaki çıplak kızlar ayrı bı. dunya zaten sonra erkekler sapık
22 Yorumla- 1 ay
Bu yoruma kesinlikle katılıyorum.
bundan 20 yıl kadar öncede internet kullanan herkese p*rno gözüyle bakarlardı şimdide sıra telegrama mı geldi
23 Yorumla- 1 ay
Zihniyet değişir mi sence
- 1 ay
Aynen bende göremem
- 1 ay
Telegrami insanların neden kullandığını bende çözemedim hadi snapchatde güzel efektler falan var telegramda ne var yani çoğu insan kullanmıyor üstelik
ben telegramda takılsam konuṣacak bir kiṣim yok
01 Yorumla - 1 ay
Bana absürt geliyor. Sonuçta Telegram da Whatsapp gibi mesajlaşma uygulamasından oluşuyor. Telegram'da sakıncalı gruplar, illegal siteler var ama onlara bulaşıyor mu bilemem. Onlara bulaşıyorsa o zaman sapıktır.
00 Yorumla - 1 ay
Aynı naneleri whatsap instagram üzerinde de yapıyorlar. Esc çağırma vs. 18 izleyecek olsa sitelerin sayısını saymaya ömrü yetmez. İhtiyacına göre kullanıyor herkes. Onu kullanan sapık bunu kullanan sapık gibi yorumlar çok yüzeysel
00 Yorumla Bir ürünü kullandı diye sapık olunmaz.. O ürünü nasıl kullandığına bakar öyle sapık dersin.. Şimdi tanga, dantelli iç çamaşır giyin kadınlar sapık mı oluyor.. Onlarda p*rno kullanılıyor.. Ozaman hepsi sapık.. :))
00 YorumlaYks'ye hazırlandığım dönem bazı soru bankalarının pdf'ini bulmak için kullanırdım, daha da kullanmadım, ne amaçla kullanıyorlar bilemiyorum 😃
11 Yorumla- 1 ay
boş ver Kübra 😀 karıştırma fazla
- 1 ay
haber kanalları var, sınavlara yönelik pdf kanalları var, mesleklerin atama grupları var, uygunsuz kanallar da var. sen hangisini kullanıyorsun o önemli.
00 Yorumla - 1 ay
Üniversitedeyken duyuruları takip etmek için mecburiyetten indirmiştim. İlk defa orada kullandım.
Şimdi ise gündemi takip etmek için falan kullanıyorum.00 Yorumla Her hangi bir uygulama kullandı diye birine erkek - kadın fark etmez "sapık"damgası vurmak , düşünmek ne acı ne hallere düşdük...
12 Yorumla- 1 ay
Whatsapp harici kullanılan her uygulama kadın düşürmek içindir nokta ! Hatta tüm uygulamar iki nokta!
00 Yorumla - 1 ay
Sapığı da var normali de var ama içine kurt düştüyse ya direkt ne amaçla kullanıyosun diye kendisine sor ya da farkettirmeden telefonunu kurcala
00 Yorumla - 1 ay
numarasını vermek istemeyen neden sapık olsun ki ben mesela numaramı vermemek için telegram kullanıyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Sen de burayı kullandığına göre sapiksin o zaman o mantıkla gidersek hatta Google girmek bile sapıklık oluyor sana göre
00 Yorumla - 1 ay
telegrami sadece uni donemi bi ara not gruplarina girmek icin kullanmistim yani cok da bilmiyorum oyle yanlis bi ortami var mi diye
00 Yorumla - 1 ay
Telegramı kullanmıyorum kullananlar direkt sapık değillerdir umarım. Bu konuyu henüz araştırmadım 😅✌️
00 Yorumla - 1 ay
Hayır değil hepsi değil neyi takip ettiğine göre değişir bazılarının kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
bir ara WhatsApp kişisel verileri saklı tutmayacak dediler o zaman indirmiştim telegrami WhatsApp geri adım atınca telegrami kaldırdım ben şimdi sapikmi oluyorum o uygulamada WhatsApp gibi bir uygulama ama kullanmasını bilene
00 Yorumla Tanımadan yargılamamak gerek. Mesela ben discord kullanamayan arkadaşlarla iletişimde kalmak için kullanıyorum. Benim suçum ne 😃
00 YorumlaTinder kullaniyorsa bi süphe ederim ama telegram sanmam
10 Yorumla- 1 ay
Haber için kullanan da var. P. rno izlemek istese direkt sitesine girebilir zaten ahsh
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Ne yiyip ne iciyorsunuz acaba? Bu kafayi nasil yakaliyorsunuz.
Telefonu olanda sapik o zaman
21 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı. Telegram uygulamalar arasında en masumudur ama işte nası kullandığına bağlıdır birazda.
00 Yorumla- 1 ay
Sapık mıdır bilmem ama erkekler için orası bir arayış
00 Yorumla - 1 ay
Yani ben kullanıyorum dersler için kullanıyorum açıköğretim dersleri
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ne alaka whatsapp gibi kullanıyorum. Bazı foto ve videolar daha iyi kalitede gidiyor.
00 Yorumla- 1 ay
Sapık olmakla ne alakası var? Telegram sadece WhatsApp Benzeri bir sohbet ve mesajlaşma uygulaması
00 Yorumla Ben kullanıyorum kullanmakta tek amacım crypto takibi 😳 sapıklıkla ne alaka telegram
00 Yorumlane alakası var yahu Whatsapp kullananlar sapık mı? Aynı şey
00 Yorumla- 1 ay
coin oyunu oynuyorum ne alaka yani spk mapık
00 Yorumla - 1 ay
Ben kullaniyorum neden sapik olayım
Haber takip ediyorum00 Yorumla - 1 ay
Çok faydalı PDF formatında kitaplar var muhteşem kaynaklar var
00 Yorumla Öğretmen gurup kurdu diye indirdim sapiklikla ne ilgisi var
00 Yorumla- 1 ay
Yazılımcılar telegram kullanıyor, discord kapandı.
00 Yorumla - 1 ay
Telegramın ne olduğunu bildiğine emin misin?
00 Yorumla Ben tasarım kanalları için kullanıyorum. Art niyetli düşünmemek gerekir.
00 Yorumla- 1 ay
Ben kripto haberleri ve kitap sayfaları için kullanıyorum
00 Yorumla Neden sapık olsun
Sapıkça kullanırsan
O zaman şişe de kullanmayalım...00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Telegram kullanmak sapıklıksa internet sizin neyinize? Kullanmayın abi o zaman. Biri çıkar tiktoka sarar, biri telegrama sarar. İnternet size ihtiyaçlarınız doğrultusunda hizmet eder. Şunu anlayın artık.
İnternette po*no da var kullanmayın sapık olursunuz yoksa (!)
KS'de milletin yemediği halt, anlatmadığı nane kalmımış buraya da girmeyin o zaman00 Yorumla Gerçekten bu hayatta yaşıyor olabilmeniz büyük mucize
00 Yorumla- 1 ay
Kullandım ve hala kullanıyorum, böyle düşünenlerin afedersin zihniyeti sapık ve sapkındır
00 Yorumla - 1 ay
Telegram p. rno programı değil ki 😂 ben haber için kullanıyorum
00 Yorumla İlginç Telegram kullanıyorum ama haber kanalları var.
00 YorumlaBende kullanıyorum ama sapıklıkla ne alakası var onu anlamadım
00 Yorumla- 1 ay
Telegram whatsapp a göre daha özgür bir platform ben de severim.
00 Yorumla - 1 ay
Iletisim icin kullaniyodur illa sacma sapan kanallarda dolasacak degil y
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Ben kullanıyorum haber kanalları, film dizi kanalları pdf kitap vs kanalları takip ediyorum ben sapık mıyım?
10 Yorumla - u1 ay
sapıktır evet
11 Yorumla- Soran1 ay
Bencede
Niye sapık olsun yahu 😄
13 Yorumla- Soran1 ay
Niye kullanıyor o zaman bir halt yediği için
- Soran1 ay
Düşünün
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Watsap ve instagram vermemek için telegram verirler
20 Yorumla - Devamını Gör (97)