İnternet & Teknoloji Laptobumu eski renklerine nasıl çeviririm? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeğenim bozdu of ya Güncellemeler1 yıl Yardımcı olacak var mı Güncellemeler1 yıl Bu sitede işe yarar biri yokmu ya Laptobumu eski renklerine nasıl çeviririm? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ayarlar kişiselleştirme de orada temayı varsayılan yap 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Varsayılan diye bir şey çıkmıyor Yorumla Ankaraninbeyazi 1 yıl Hazır temalardan seç Yorumla Soran 1 yıl Attım ya zaten ama hangilerini seçeceğim bilmiyorum Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 484 cevap paylaştı. Solda altta arama yerine temalar yaz temayı değiştir o her şeyi düzeltir 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Emin misin Yorumla
Mertcan34333 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Baya yaramaz sanirim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evet ya mahvetmiş laptopumu Yorumla Mertcan34333 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Soran 1 yıl Nasıl düzelteceğim biliyormusun Yorumla Mertcan34333 1 yıl Ayarlardan düzelt iste Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ayarlar kişiselleştirme de orada temayı varsayılan yap
Varsayılan diye bir şey çıkmıyor
Hazır temalardan seç
Attım ya zaten ama hangilerini seçeceğim bilmiyorum
Solda altta arama yerine temalar yaz temayı değiştir o her şeyi düzeltir
Emin misin
Baya yaramaz sanirim
Evet ya mahvetmiş laptopumu
Geçmiş olsun