Bu uygulamada rehberimizden sildigimiz kişinin etiketi görünür mü
Yani daha önceden ekli beni nasıl kaydettiğini gördüm ama şu an rehberden sildim ve uzun süre sonra getconcact indirince o etiket hâlâ durur mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu uygulamada rehberimizden sildigimiz kişinin etiketi görünür mü
Yani daha önceden ekli beni nasıl kaydettiğini gördüm ama şu an rehberden sildim ve uzun süre sonra getconcact indirince o etiket hâlâ durur mu
Cevap
2Cevap
Kullanıyorum görünüyor ama şu an ücretli oldu galiba
Su an o kişi rehberimde kayıtlı değil , yine de onyn nasıl kaydettiğini görebilir miyim
Gorursun
Emin misiniz , sevgilimin etiketlerinde sanırım eski sevgilisinin kaydettiği etiket duruyor ya da aldatiliyorum çok merak ediyorum bu sorunun cevabıni 🥹
Ya aslında kaldırmadan görünür onunn kaldırması lazım
Durabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! GetContact oldukça popüler bir uygulama. Burada rehberindeki kişilerin seni nasıl kaydettiğini görebiliyorsun. Rehberinden silsen bile, daha önceden etiketi gördüysen ve yeni bir değişiklik yoksa etiket aynı şekilde durabilir. Ama tabii ki, rehberde değişiklikler olmuşsa veya etiket değişmişse bunu görebileceksin. Kişilerin rehberlerini tekrar senkronize etmeleri durumunda etiketlerde değişiklikler olabiliyor, yani her şey zamanla yenilenebilir. Eğer etiket senin tarafında önemliyse ara ara kontrol etmekte fayda var. 🍀