- 1 ay
Erkek arkadaşın da bu işin içinde mutlaka bence hiçbir şeyden korkma videoları da al hemen polise git sonu ne olursa olsun erkek arkadaşın işin içinde değilse ben de bir şey bilmiyorum erkek arkadaşını ara de ki ben videolarla birlikte polise gidiyorum Bak gör g*** nasıl tutuşacak
03 Yorumla- 1 ay
Ayrıca kocana ve ailene yaptığın durum çok iğrenç
- Soran1 ay
Erkek arkadasimin yapmasina ihtimal yok. Gidecegimiz yeri ben buldum cunku. Ve onun paraya ihtiyaci yok
- 1 ay
Mutlaka erkek arkadaşın işin içinde veyahut sana o evi temin edenler yardımcı olanlar işin içinde seni ne ile tehdit ediyorlarsa hangi yolla mesajları kayda al konuşmaları da kayda al Ayrıca benim için sorun yok savcılığa gidiyorum de İstediğiniz yere yalayabilirsiniz de Bu işler öyle kolay değil görüntüleri yayınlarsa hapse girecek suç işlemiş olur ama iddia ediyorum erkek arkadaşın da bu işin içinde belki de görüntüleri kendi çekti Sen farkında olmadan
En İyi Cevaplar
Savcılığa başvurmaktan başka çaren yok gibi görünüyor. O kişilere boyun eğme derim. Yaptıkları özel hak ihlaline giriyor şikayetini bildirirsen bu isimler hakkında dava açılır cürmü mesajlarla beraber kanıtlarsan da sağlam bi ceza alırlar. Burada seni yargılayanlara bakma bizim toplumdaki erkekler hem yargılar hem de faydalanmaya çalışırlar. Sana aynı tür olayları yaşamış biri olarak her türlü destek olurum ama eşini aldatmanı yanlış buldum.
00 Yorumla
Burada en sağlıklı şey sizle yapılan görüşmeyi ispat edebilmeniz.. Elinizde bu şantaja ait mesaj , konuşma varsa bunları saklayın. Sonra pazarlık yapcak gibi görüşmeye gittiğinizde onları gizli bir şekilde kayda alıp onlara bu videoyu izletin.. Polise göndereceğinizi söylediğinizde başlarının belada olduğunu anlayıp vazgeçecektir..
00 Yorumla
- 1 ay
Bu tarz insanlara parayı verirsin ama durmaz tekrar isterler en iyisi dava açmak yasadışı kayıttan ama ortada aldatma var işte böyle zamanlarda dikkat etmek gerek
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanım, öncelikle böylesine zor bir durumda kalmış olmana çok üzüldüm 😢. Şantaj gerçekten çok ciddi bir suç ve bunu bildirmekten çekinme. İlk yapman gereken polise ya da bir avukata danışmak, bu tür durumlarla nasıl başa çıkabileceğini onlardan öğrenmek. Ayrıca, şantajcılara para vermeyip sessiz kalmamalısın çünkü onlar her zaman daha fazlasını isteyebilir. Hemen durumu güvendiğin birine anlatarak hukuki destek almayı düşün. Unutma ki yalnız değilsin ve bu durumdan çıkmanın bir yolu mutlaka var! Kendine dikkat et ve güvende kal 🌟.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 3,1b cevap paylaştı. savcılığa git direkt ne olursa olsun şikayetçi ol
00 Yorumla- 1 ay
Parayı verseniz de bir şey değişeceğini sanmıyorum... Parayı 1 kez alan sürekli o görüntüler üzerinden tehdit eder...
Ya emniyete - savcılığa şikayet edin veya onlarla hiç bir şekilde iletişime geçmeyin, engelleyin!..
En fazla ne yapabilirler ki?
Ev adresiniz var mı ellerinde? YOK!
Yakınlarınızın numarası var mı? YOK!
Hadi ifşa sitelerinde ifşa edecekler diyelim, elbet bir gün o veriler silinecek ve o YASAKLI site kapatılacak!..
Saçma sapan ifşa sitelerini de tüm yakınlarınız takip etmiyordur herhalde😏
14 Yorumla- Soran1 ay
Yuz resminizden cok rahatlikle kimligini bulunabiyor. ya da telefon numaranizdan adresini herseyiniz buluyorlar. Uzmanla konustum. Ve bunlar internete varmis
- 1 ay
Yoksa her kes atını istediği gibi koşturur internette, sanal çetelerin sonu bile "tutuklanmak" oluyor.
- Soran1 ay
bugun savciliga gidecegim. Erkek arkadasim avukati ile savciliga suc duyurusunda bulunmus. Benide cagirdilar. bakalim ne olacak
- 1 ay
Umarım her şey hızla çözülür 🙏
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Geçmiş olsun. Yapmışsnı bir hata, yargılamak bana düşmez. Ama diyeceğim şu ki, Allah heryerden görüyor insanların ne yaptıklarını. Bu kişileri sana musallat eden de Allahtır. Eğer gerçekten pişman olup af dilersen, o sana tuzak kuran kişilere musallat olan şeytanları geri çekecektir ve o insanların seninle artık uğraşmayacaklarını göreceksin.
12 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Ne kdar para istediler senden ve ondan?
- Cevap sahibi1 ay
Burçlarınız ne?
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Geçmiş olsun ama biran önce polise gidin. Korktukça daha çok üzerinize gelirler. Para verdiğinizde kurtulacağınızı mı sanıyorsunuz. Yaptıkları suç. Siz de onları bununla tehdit edin. Hatta direk yapın. Öğrenilme ihtimali olsa bile yapın yoksa daha kötü olur.
11 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Ayrıca kime gönderecekler videoyu? Nerden biliyorlar kocanızın telefonu mu var? Ayrıca evli olduğunuzu nereden biliyorlardı. Görüştüğünüz kişi yapmış bence. Umarım biran önce kurtulursunuz ve boşanırsınız
Durumun zor gerçekten ama sakin kalmaya çalış korkma ailen öğrenebilir ama susarsan seni hep tartaklarlar sonra sonra geriye hiçbir şeyin korkma dik dur gücünü göster
00 Yorumla- 1 ay
Muhtemelen evli olduğunu bildikleri için yaptılar ve savcılıkdan baska bir çaren yok gibi duruyor sen parayı ayarlasanda istekleri bitmiycek paradan başka şeylerde isterler
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Senin sevgilin yapmış olabilir çünkü o yapmamış olsaydı sonuçta sen parayı bulamıyorsun diye hani paylaşırlarsa kendiside rezil olucak oda içinde sonuçta ne yapar ederdi o parayı bulmana yardım ederdi kendisi için yapardı demkki o planlamış birde onlar sizin numarayı nereden bulmuşlar demkki sevgilin işin içinde ortaklar çetede olabilirler iyice düşün kozları birleştir çozebilirsin illaki kendini bir yerde ele vermiştir
12 Yorumla- Soran1 ay
Bugun savciliga suc duyurusunda bulunmus. Benide cagirdilar. O olsaydi savciliga gitmezdi. Avukati ile
- Cevap sahibi1 ay
🤷🤷
- 1 ay
İnşallah kocan öğrenir her şeyi, inşallaaaahh herkes öğrenir amen.
20 Yorumla - 1 ay
Sevgilin yaptırmışdır saf olamazsın bu kadar.
01 Yorumla- Soran1 ay
gittigimiz evi ben buldum. Ayrica savciliga suc duyurusunda bulunmus savciliktan aradim gidecegim yarin
İnternet & Teknoloji konusunda 465 cevap paylaştı. Bunun için suç duyurusunda bulunmaktan başka şansın yok
06 Yorumla- Soran1 ay
benim korkum kocamin ogrenmesi ve ailemin. polise gitmekte sorun yok. hersey ifsa olursa o zaman biterim
- Soran1 ay
hepsinin adreslerini ve tclerini bircok bilgileri elinde. gonderdiler. 10 tane falanda akrabamin bilgiler var ellerinden
- Soran1 ay
bilmiyorum. uzmanla konustum herhangi bir telefon numrarasinda tcnizi buluyorlar ordan diger bilgilere cok rahat ulasiliyormus. Ayrica yuzunuzun resminden bir cok bilginize hackerlar ulasiyormus
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Gorustugun kisi de yapmış olabilir. Uyanik ol. İyi olmuş demek istesemde demiyorum. Lütfen eşini aldatma.
11 Yorumla- Soran1 ay
o deyil suc duyurusunda bulundu avukati ile
- 1 ay
nasıl tehdit ediyorlar ne diyorlar o mekanın sahipleri mi yoksa beraber gittiğin partnerinizin ayarlamış olmasın
01 Yorumla- 1 ay
ama orada nasıl fark edemediğim bi sağı solu kolaçan etmedin mi orayı kim bulfu
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Gitmeseydin bize ne. sizin gibiler var oldukça bu dünyada zaten her halt gelir başımıza sizin yüzünüzden. hakkınız başka bir şey de sizin işte...
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
oh iyi olmuş sana, inşallah ailen ve kocan görür de yaptığın burnundan gelir, ne biçim insanlarsınız siz ya
20 Yorumla - 1 ay
Öğrensinler. Kocanı aldatıp bir de akıl istiyorsun, ne çeşit bir varlıksın sen!
00 Yorumla - 1 ay
Tefeciye kurban gitme sonra senin tüm organlarını çıkarıp satarlar 😂😂
Şantaj, toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden, bireylerin özgürlük ve güvenliğine zarar veren bir suç olduğu için devletin müdahalesine gerek duyulmaktadır. Ancak, şikayete bağlı olmamasına rağmen, mağdur veya üçüncü kişilerin adli makamlara başvurması ve suçun bildirilmesi gerekmektedir.
Şantajı yapan ve videoyu çeken senin yattığın adam olduğu çok net bence seni tezgaha getirmiş seni kullanmış kendide mağduru oynuyor
01 Yorumla- Soran1 ay
adam savciliga gitti benden once sikayet etti. Benide savcilik cagirdi
- 1 ay
İyi olmuş ne diye kocanı aldatıyorsun al işte şimdi gördün mi ebenin..
00 Yorumla Şikayetci olmaktan başka şansın yok parayı alsa gene şantaj yapar
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Özel hayatının gizliliğini ihlalden çok fazla ceza yerler. Ve video gerçekten var mı? Varsa da rest çek. Kimse küçük bir mebla için onca yıl hapis yatmak istemez. Dik dur
00 Yorumla Bu durumda yapılacak pek bir şey yok. Parayı bulamadıysan kaçınılmaz son yakın.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. bu tip olaylarda bi kere para verirseniz ardı arkası kesilmez. istediğiniz gibi yayınlayın diyip kestirip atmalısınız mevzuyu
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
iyi olmuş daha fazla rezil olursun umarım iğre nçler
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Güvenilmeyecek insan güvenecek insan aramasın. Evlisin birde sana değil kocana ve ailene yazık. Inşallah bir şey çıkmaz.
01 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Haklısın. 😊
- Gizli Üye(25-29)1 ay
Eğer olaylar gerçekse ve bana yakın bi ilse yardımcı olabilirim
Çok kötü şeyler olacak belli ama bunun çözümü var tabiki
02 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Çözeriz ama sıkıntılı olur bu durum
- Cevap sahibi1 ay
Bir polis olarak ayarlarız
- Gizli Üye(18-24)1 ay
He videoyu gorurlerse cok kotu seyler olur yoksa videosuz cok normal bu yaptiklarin yani anladim..
00 Yorumla - 1 ay
Zor bi durum. Ne yazık ki ok yaydan çıkmış artık. Parayı versen de peşini bırakmıyorlar daha fazlasını istiyorlar o yüzden en mantıklısı şikayetçi olmak
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 ay
Bu tip ahlaksız insanlara diyicek bir şey bulamıyorum kocanı sevmiyorsan boşan rezilliğin luzumu yok. Umarım yaptığın her şey yayılır insan içine çıkamazsın!
10 Yorumla Sürekli para isteyecekler çocuk değilseniz anlarsınız.
10 Yorumla- 1 ay
Zor bir durum ama içinden çıkılmayacak bir konu değil
00 Yorumla Hexxer lar siler onu öyle yap bnim bi fotoğraf vardı bni tehdit ediyordu telefonunu hexlettim
00 YorumlaOnu banadq yaptılar yayınlayın dedim hiç bişi yapamadılar
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)1 ay
Bu sabah bu senin kaçıncı trol sorun, güne çok hızlı başladın 😂
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Dava edecegini söyle sakın korkmuş gibi davranma gerekirsede et (bende yaşadım bı eski sevgilim tarafından gerçi yapmadı da)
00 Yorumla - 1 ay
Ne ekersen onu biçersin maalesef.
10 Yorumla Ay inanmıyorum 🤦🏻♀️
11 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Seninkini yayinlarlarsa onunkini de yayinlamis olacaklar?
10 Yorumla - 1 ay
Valla ne olursa müstahak sana aldat sen kocanı 😂
10 Yorumla - 1 ay
Link var mı ya ŞLKJAFDLKFSFASFA
00 Yorumla - 1 ay
Polise gideceksin başka çaresi yok
00 Yorumla - u1 ay
şikayet et onu
00 Yorumla - 1 ay
Bu ne BİM bir şey yaaaaa aman alladım
01 Yorumla- 1 ay
Eee sonuç ne olur
- 1 ay
Banada gönder videoyu kriminal inceleme yapayim
00 Yorumla Otele gitseniz daha iyi olurdu
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 ay
Ohaa kaç yaşındasın nasil oluyor ya gerçek mi bu
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 ay
Otel ne gune duruyor
10 Yorumla - 1 ay
Hiç bir şey yapamazlar amaç sizden para almak
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)1 ay
TCK 107 108 den dava açılır
03 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Bir şey demiyorum sonra yorum şikayet ediliyor ama o sun sen
- Cevap sahibi1 ay
Para da istemiş alenen o şey oldun işte boşansın da kurtulsun
- Cevap sahibi1 ay
Ooooh
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Ne kadar bir para ki
00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Geçmiş olsun, bi daha yapmazsın
00 Yorumla- 1 ay
Daha fazlasını hak ediyorsun
21 Yorumla- 1 ay
Hahahaah
- 1 ay
Emin ol bir şey yapamazlar
01 Yorumla- 1 ay
Karşı dava açma şansınız var
- 1 ay
Umarım kocan öğrenir
12 Yorumla- 1 ay
Niye öyle dedin