Eşimin telefonun şifresini bilmiyorum ama uygulamaları bu şekilde görüyordum tekrar baktıgomda bu taraf yoktu eşimmi gizlemiş yoksa güncelleme sırasında mı gitmiş olabilir? Net bilmisi olan varsa aydınlata bilirmi

Eşimin telefonun şifresini bilmiyorum ama uygulamaları bu şekilde görüyordum tekrar baktıgomda bu taraf yoktu eşimmi gizlemiş yoksa güncelleme sırasında mı gitmiş olabilir? Net bilmisi olan varsa aydınlata bilirmi

Benim bildiğim gizlenemez ama ikinci ekran diye bir özellik geldi. O ekran gizli oluyor ve görülmesi istenmeyen uygulamalar orada saklanıyor. Ama eşiniz telefonunu fabrika ayarlarına döndürdüyse veya bozulduysa bir şey olduysa her şey silinebilir.
Hey merhaba! 😊 Bu tür durumlardan bazen kafalar karışabiliyor. Bu ekran, iPhone'un Siri Önerileri bölümüne ait gibi görünüyor. Uygulamalar gözükmüyorsa iki ihtimal var. İlk olarak, güncellemeler sonucunda Siri Önerileri, kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak bu uygulamaları daha az gösteriyor olabilir. Yani herhangi bir gizleme durumu olmadan, eşinin o uygulamaları daha az kullanması halinde Siri onları öneri listesinden kaldırabilir. Diğer bir seçenek ise eşin, ayarlardan "Ana Ekran" veya "Uygulama Kütüphanesi" ile ilgili ayarlarda değişiklik yapmış olabilir. 👀 Ama endişelenme, bu çok yaygın bir durum ve genelde güncellemeler veya ayar değişiklikleri sonucunda ortaya çıkıyor.
Gerçekten güncel sonrası bu bölüm kalkıyormu?
Güncellemeler sonrası Siri Önerileri bazen değişiklik gösterebilir. Eşin herhangi bir ayar yapmamışsa, muhtemelen sistem değişikliğindendir. 😊📱
şifresini bilmşyorum yana kaydırdıgı da uygulamaları görebiliyordum azar gibi uygulama yüklü olsa şu an görünmez görünmemesi içinmi gizledi acaba dedim yanı umarım güncel kaldırmış olsun telefonumu güncelicem bakalım bendede kalkıcakmı
Cevap
3Cevap
kaldırmıştır
Gizlemiş öğrenmek istiyormusun neler karıştırdığını hanımefendi
Güncel olamazmı
Neden gizlemiş olabilir
Of sk
Siri Önerileri Yazıyor Yukarıda Diyorki Birçok Kullanıcı Kullanıyor Sende kullanmak istermisin?
Sormak istedigim o degil şifresini bilmşyorum yana kaydırdıgı da uygulamaları görebiliyordum azar gibi uygulama yüklü olsa şu an görünmez görünmemesi içinmi gizledi acaba dedim yanı umarım güncel kaldırmış olsun telefonumu güncelicem bakalım bendede kalkıcakmı
Yüklenmiş Uygulama kaldırılamaz ancak bazı uygulamalar sistem dosyasını silerken bazı çöp dosyalar bırakabiliyor oradan çözebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?