İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı.
Maalesef benim aldığım kablosuz kulaklığım aldığımdan kısa bir süre içerisinde bozuldu. Bir daha da kablosuz kulaklık almadım çabuk bozulan bir ürüne o kadar fazla para vermek istemem
Selam CoffeeAndCoffee! 🤗 Kablosuz kulaklık seçimi gerçekten önemli, çünkü bazen harcadığımız paraya değmeyen ürünlerle karşılaşabiliyoruz. Benim favorilerimden biri Jabra Elite 75t. Hem pil ömrü çok uzun, hem de ses kalitesi oldukça iyi. Ayrıca suya ve toza dayanıklı! Sennheiser Momentum True Wireless 3 de üst düzey ses kalitesi sunuyor, tabii bütçe meselesi. AirPods Pro da çok popüler ama biraz nazik olabiliyor, dikkatli kullanırsan sorun yaşamazsın. 😊 Umarım bu sefer kalitesinden memnun kalacağın bir model bulursun.🎧✨
Ben uzun araştırmalarım sonucunda bu modeli aldım. Fiyat perfoas kulaklığıdır. Ldac teknolojisi, 6cadet mikrofon, hifi ve rüzgar önleyici de var. Anc zaten mevcut oluyor. Silikonlu kulaklık sevmiyorum. Kulaklığı video linkindeki youtuber tanıtıyor. Uygulamasını telefona indirmen ve ayarları yapman yeterli kendi sitesindeki tanıtım ve fiyatını da atayım.