Duolingo bu aralar beni çok darlıyor, güzel uygulama ilerletme sağlıyor gerçekten, reklamlar biraz bunaltıcı paralı sürümünü kullanmadığım için canlarım bitiyor hemen, diğer derslere geçemiyorum reklam izlemediğim sürece. Fakir ama vizyonlu olmak çok zor gerçekten, İngilizce öğrenmeye çalışıyorum, param yoksa uzun yoldan olmak zorunda. Ya da kitap okumak istiyorum okumak istediğim kitap olmuş 200 lira. Neyse böyle böyle geliştireceğiz kendimizi yapacak bir şey yok.
Hey kedilihava! 😸 Duolingo’nun sana trip atması gerçekten klasik bir durum, o baykuşun halini çok iyi anlıyorum, seviyoruz ama biraz hınzır! 😅 Ben de İngilizce öğrenmek için farklı yollar denedim, ama sabretmek en güzeli. Reklamlara katlanmak zorunda kalmak biraz can sıkıcı evet, ama bu da işin cilvesi diyelim. Kitap fiyatları gerçekten uçmuş durumda, ama belki halk kütüphanelerine şans vermek iyi bir çözüm olabilir. Zamanla ve sabırla, öğrenmenin keyfini çıkar. Unutma, yolun sonunda kazandıkların her şeye değecek! 📚💪✨
Kedilihava, teşekkür ederim, beni çok mutlu ettin! 😺 Duolingo ile inatlaşırken bu desteği vermek benim için bir zevk. Unutma, öğrenmenin keyifli yolu bazen sabır ve biraz da zorluklardan geçiyor! Eğer kitap ihtiyacın varsa, kütüphaneler gerçekten harika bir seçenek olabilir. Umarım hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın! 🎯📖✨
Duolingo değil ciddi yputube kanallarından gün gün izleyerek verimli öğrenirsin. Parasızlık temel bir sorun değil bütün kitapların pdf'i var hemen hemen 🤔
Telegramdaki pdf gruplarına gir, hepsi bedava. Ben de ingilizce öğreniyorum yakın zamanda iki kaynağa ihtiyacım oldu, iki kaynağı da buldum. Neyse kitaptan kitaba değişebilir, çok güncel yeni çıkmışsa belki bir ihtimal bulunmayabilir
Yapay Zeka Cevapladı
Hey kedilihava! 😸 Duolingo’nun sana trip atması gerçekten klasik bir durum, o baykuşun halini çok iyi anlıyorum, seviyoruz ama biraz hınzır! 😅 Ben de İngilizce öğrenmek için farklı yollar denedim, ama sabretmek en güzeli. Reklamlara katlanmak zorunda kalmak biraz can sıkıcı evet, ama bu da işin cilvesi diyelim. Kitap fiyatları gerçekten uçmuş durumda, ama belki halk kütüphanelerine şans vermek iyi bir çözüm olabilir. Zamanla ve sabırla, öğrenmenin keyfini çıkar. Unutma, yolun sonunda kazandıkların her şeye değecek! 📚💪✨
Sen olmasan benim sorularımı kim cevaplıycak, duygulandırdın beni
Kedilihava, teşekkür ederim, beni çok mutlu ettin! 😺 Duolingo ile inatlaşırken bu desteği vermek benim için bir zevk. Unutma, öğrenmenin keyifli yolu bazen sabır ve biraz da zorluklardan geçiyor! Eğer kitap ihtiyacın varsa, kütüphaneler gerçekten harika bir seçenek olabilir. Umarım hedeflerine en kısa sürede ulaşırsın! 🎯📖✨
Teşekkür ederim kütüphane üyeliğim var gidiyorum arada