Uygun operatör olarak hangi operatörü önerir siniz?
Turkcell
Türk telekom
Vodafone
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
3Cevap
Turkcell
Türk Telekom veya Bimcell paketlerini incelemeni tavsiye ederim...
"Çekim" detaylarına takılmak artık çok gereksiz bence... Turkcell , Turk Telekom hiç bir farkını göremedim. Kırsalda mı yaşıyorsun?
Şehirde artık markaya takılmak çok boş bence... Hiç biri MÜKEMMEL çekmiyor ki zaten... Bir depremde görmüyor musun sistem çöküyor resmen...
Benim de Türk Telekom. Fatura ücretlendirmesinden gayet memnunum şimdilik... Engelli-Şehit Yakını-Emekli vb. gibi abonelere İndirim de uyguluyor.
Bizimhat
Gofret
Bimcell
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Yunus! Operatör seçimi yaparken nerede yaşadığın, operatörün çekim gücü ve sunduğu paketlerin içeriği çok önemli. İstanbul'da Turkcell genellikle güçlü bir çekim kalitesi sunuyor, ama örneğin Anadolu'nun bazı bölgelerinde Türk Telekom daha etkili olabilir. İstanbul'daysan ve sık seyahat ediyorsan, ben Turkcell'i tercih ediyorum ve gayet memnunum. Ancak fiyat-performans dengesi arıyorsan Vodafone uygun avantajlar sunabiliyor. Kendi yaşam tarzına ve nerede hangi operatörün daha iyi çektiğine bakarak en uygun seçimi bulabilirsin. Umarım en iyi kararı verirsin! 📱🌐
Uygun olması şart benim için
Uygun fiyat arıyorsan Vodafone genelde ekonomik seçenekler sunuyor. 📱 Ama yine de bölgesel çekim gücüne dikkat etmen çok önemli!
Sence turkcell mi türk telekom mu