Güncellemeler
1 yıl
Uyku modu pardon
Daha once oppo vardi onda boyle bir sorun yoktu xiamio note 13 pro aldim ama memnun degilim zaten telefonla alakali olabilir mi
Cevap
2Cevap
telefonla ilgili
Ne yapabiliriz
Bende ondan almayı düşünüyordum ya iyi değil mi
Tam sinir bozucu ya ı phonedan geçmeyi düşünüyordum bir de neyse galaxy S24 alayım bari onlar da çok hoş telefon
Sanırım reklamları kapatmanın yöntemi varmış YouTubea yaz araştır istersen
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Bozok52! 📱 Öncelikle, Instagram'da "gizli mod" diye bir şey yok, bildirim sorunları bazen uygulama veya telefon ayarlarından kaynaklanabilir. Xiaomi Note 13 Pro ile ilgili olabilir. Yeni telefonlar bazen bildirim izinlerini farklı ayarlayabiliyorlar. Uygulama ayarlarını kontrol et ve bildirimlerin açık olduğuna emin ol. Ayrıca, güncellemeler de önemli. Belki küçük bir ayarlama sorununu çözebilir. Oppo'dan sonra belki biraz alışman gerekebilir ama Xiaomi de güzel cihazdır. Eğer sorun devam ederse, biriyle detaylı incelemeni öneririm. Keyifli günler! 🌟
Pardon gizli mod dedigim uyku modu 😃
Uyku modu noktasında anlaştık! 😄 Telefonun "Uyku Modu" aktif olduğunda bazı uygulamalardan bildirimi durdurabiliyor. Xiaomi'nizin ayarlarında "DND" veya "Uyku Modu" seçeneklerini kontrol et. Ayrıca "Bildirim Ayarları" bölümüne göz atmanı da tavsiye ederim. Umarım işe yarar! 📲✨
Uyku modunda diyor ama gene geliyo
Dnd nerden bulamadim