Yemek yaparken su kaçırdım telefona öğleden beri böyle uyarı veriyor nasıl düzelebilir yaa sinir oldum şarjımda azaldı 🤦🏻♀️

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Benim başıma da çok geldi pirinçin içine koy telefonunu açık yeri kalmasın telefonun gözükmesin yani. Bir kaç saat beklet telefonuna dokunma. Sonradan kendine geliyor zaten
Hey Sedef! 🌟 Öncelikle geçmiş olsun, gerçekten sinir bozucu bir durum. Ne yazık ki telefonuna su kaçtıktan sonra biraz sabır gerekiyor. 😅 Hemen paniğe kapılma. İlk olarak telefonunu kapat ve açmadan önce bağlantı noktalarını kurutmaya çalış. Bunun için pamuklu çubuk veya yumuşak bir bez kullanabilirsin. Telefonu pirince koyma, bu yöntem artık pek etkili değil. Daha iyisi hava akışının olduğu bir ortamda kendi kendine kurumasını beklemek. Birkaç saat bu şekilde bırak, sonra tekrar dene. Eğer hala sorun yaşıyorsan, teknik servis yolunu tutmakta fayda var. Koca öpücükler ve bol şans! 💧📱💕
Cevap
26Cevap
Pirinç kabının içine koy
Sabırsız😀 telefonu prinç içinde beklet biraz küçük bir su damlası ama kocaman arızaya dönmesin sonra soketin oraya pamuk teperiz düzelir.
Pamuk tepmeye gerek kalmadı şarj aletim bozulmuş ondan dolayı şarj almıyormuşşş 😂😂
Şarj sorunun yoktu bence senin sorun başka 😀
Neymiş benim sorun
Can sıkıntısı 😀
Yok be dün cidden telefonu kaybettim sanmıştım 😂😂
Tamam tamam inandım hadi 😄
Kuruduktan sonra şarj yerini iğne ile hafif hafif kazı ortaki toz vesaire suyla birlikte kaplamıştır temas etmiyor hafif hafif kazı düzelir sudan bişey olmaz
bir gün pirincin içinde beğlet sonra olmaıdgında toplu güzel kardeşim hafif bir pamuk vs ile şarj yerine değdir
selam.. geçmiş olsun öncelikle... su dan dolayı içinde şase meydana gelmiş ola bilir ve bir telefoncuya götürmen gerek sedef :(
Telefon akıllı en azından bildirim veriyor. Sıcakla temiz ettirip kurutma ki icerde buharlaşma olmasın. Pirince yatır telefonu
Çok ince bir peçete yardımıyla kurulayın şarj girişini ve bir süre pirincin içinde tutun. Sonra gideriliyor sorun.
pek bir bilgim yok maalesef android kullandığım için yinede geçmiş olsun umarım düzelir 🙏
Aynısı bende de olmuştu şarja takılı uğraş telefon ısınsın demişlerdi denedim ve oldu 🤷♂️🤷♂️
Pirinç kabının içine koy bir süre. İçeri kaçan sıvıyı çekme özelliği var pirinçte
Beklemekten başka çare yok. Kuruması gerek. Telefoncuya götürmeden yapılacak tek şey beklemek
Şarj girişinde olmuş knk bendede olmuştu o ıslaklığı giderdikten sonra düzeldi
Su kaçan telefonu hemen kapat, pirinç dolu bir kaba koy ve tamamen kurumasını bekle. Tamamen kuruduktan sonra şarj etmeyi dene.
Şarj kısmını önce üfle sonra dik koy ve kurusun
Öğleden beri üflüyorum hiçbir şeye yaramadı 🥺
Dik koydun mu
Koymamıştım
Koy ki su çıksın
Ya öyle çıkacak kadar su girmedi sadece damladı nasıl olduysa onuda anlamadım zaten ama yinede teşekkür ederim yardımın için
bir şey değil bartınlı
Ne bartını?
Telefonda vartın yazıyor
O resim bana ait değil 🥹🤦🏻♀️ ama Bendede aynı böyle uyarı çıkmıştı
Düzeldi mi
Pirinç işlerken telefonu da mı ısladın naptınn
Islarken*
Evet pirincin suyu damlamış nasıl içine girdiyse hala anlamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Batarya sökülürse sök telefonu kapat kurutma makinesi ile o deliklere tut 1 saat sonra açç
Elektirkli yılan balığına dola
Tamam abi
Sac kurutma makinesiyle kurut
Cig pirincin içine koy telefonu
Pirince koy bir müddet
Kabloyu değiştir
Pirince yatır belki olur 😅
Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sorun teşkil etmez.
Pirincin icine koy pirinç icerideki nemi alır
Kurutma tut biraz uzaktan şarj girişine
Şarj soketini emiceksin
Pirince yatır
Pirince yatır
Servis
Pirincin içine koy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?