Ben napıcam instagram hesabımı nasıl kurtulucam kardeşinden?

Benim instagramdan fake bi hesabım vardı gerçek gibi kullandığım ve de zamanla hoşlandığım bi çocuk oluştu, kendisine bu hesaptan yazmak istedim lakin dedim sevgilisi filan vardır çünkü instagramdan bana geri takip yapmadı sadece arkadaşı olan kızları takip ediyordu vs, bende gittim onun sempatik cana yakın erkek kardeşine mesaj attım abisi hakkında bişyler öğrendim, bu arada abisinin sevgilisi var mı diye de sormuştum bildiğim kadarıyla vardı dedi, kız kim dedim kim oldugunu bilmiyorum ama kızın nereli oldugunu söyledi işte falan buralı olması lazımdı dedi, herneyse biz vedalaştık ve ben ama hala kör kütük aşığım abisine, kardeşi hem beni teselli etmek için hemde baktı ben kahroldum bi türlü de gitmiyorum başından sanki böyle bişy demesini bekliyormuşumcasina ki öyleydi sen yinede istersen yaz abime falan demişti de ben hayır ya madem başka birisi var unutucam falan demiştim, o da sen bilirsin nasil istiyorsan öyle yap demişti herneyse bi süre sonra profilim denk geldi heralde kendisine takip isteği attı bana takipleşiyoruz şuanda mal değilse kesin anlamıştır fake hesap oldugumu hayır ben nasıl kurtulucam ya bi ara dondurdum hesabımı geri döndüm takipten atsam hesabı kapatsam kaçmış vaziyette olucam iyice berbat olucak her şeyy
Ben napıcam instagram hesabımı nasıl kurtulucam kardeşinden?