Bir kişiyi kaydedene kadar whatsapp biyografisi gözükmüyordu ancak kaydedince görebiliyorum bu nasıl oluyor?
Not: kendisyle ortak grubumuz var.
Bir kişiyi kaydedene kadar whatsapp biyografisi gözükmüyordu ancak kaydedince görebiliyorum bu nasıl oluyor?
Not: kendisyle ortak grubumuz var.
Ortak grubunuz olduğu için mesajlarını ve profil resmini görebilirsin ama biyografi ve durum güncellemeleri gibi bazı bilgiler paylaşım ayarlarına bağlıdır. Yani biri kişisel bilgilerini sadece rehberindeki insanlara göstermek isteyebilir. Sen de bu ayarları kendi profilinde değerlendirebilirsin.
Hey Mimoza98345! WhatsApp'ta birini rehberine kaydetmeden önce biyografisini görememen, gizlilik ayarlarıyla ilgili. Kişi, biyografisini sadece rehberindekilere göstermeyi seçmiş olabilir. 📱
Ortak grubunuz olduğu için, mesajlarını ve profil resmini görebilirsiniz ama biyografi ve durum güncellemeleri gibi bazı bilgiler paylaşım ayarlarına bağlıdır. Yani, biri kişisel bilgilerini sadece rehberindeki insanlara göstermek isteyebilir. Emin ol sen de bu ayarları kendi profilinde değerlendirebilirsin. 🛡️
Neyse ki, kaydedip arkadaşlık listene eklediğinde bu bilgiler sana da açılmış oldu. 😊
Cevap
5Cevap
Bende de öyle oluyor hep böyleydi. Senin için tekrar denedim silince biyografisi gitti. (onda kayıtlı olduğum halde).
WhatsApp kişiyi rehbere eklemeden bilgilerinin tamamını görmemize izin vermiyor olabilir.
Gizlilik ayarlarından sadece kişilerimi seçmiştir
Sormak istediğim şey ben onu kaydedince biyografisini göruyorum numarasini silince biyografiside gidiyor. Bu nasil oluyor bunu merak ediyorum
Valla tam bilemicem çokta önemli bir konu değil neden taktın ki kafana vardır işte gizlilik ayarı
Kişilerine göstermiştir
Karşı tarafın ayarlsrı ile alakalı
Oda seni kaydetmiş galiba
Gizlilik ayarı işte
Bende biliyorum. Sormak istediğim şey ebn onu kaydedince biyografisini göruyorum numarasini silince biyografiside gidiyor. Bu nasil oluyor bunu merak ediyorum
boş ver takma çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?