Ya reditten bişilere bakıyodum o sıra dmleştik sonra anon twitter hesaplarından
konuştuk baya 1 gün sonra engellemiş o fıtoğraflarla biley yapabilirmi beni bulabilirmi lütfen yardım edin ikimizde erkeğiz
Ya reditten bişilere bakıyodum o sıra dmleştik sonra anon twitter hesaplarından
konuştuk baya 1 gün sonra engellemiş o fıtoğraflarla biley yapabilirmi beni bulabilirmi lütfen yardım edin ikimizde erkeğiz
Cevap
4Cevap
Olm foto falan siz ne ayaksınız niye tanımadığın birisine foto atıyon
Ya Milletin bana cinsel içerikli videolar atması hoşuma gidiyo (kendinin değil) o yüzden takılıom
Ne tamam dayı bişi olmaz
Arkadan fotonla mı?
Evet. Sadece arkam
Hiç bir şey olmaz ortada nude yok yüz görünmüyor arka fotonla hiç bir şey yapmaz. Senden yeterince ilgi görmediği için engelledi. Büyük ihitmal internetten başkasının fotosunu attığını düşününmüştür.
Senin gotü beğenmemiş
Beğenmişti aslında ondan sonra 2 saat konuştuk neyse soru ı değil bulanibilimi bulamaz mı
Bulamaz ya 😂😂
Bulamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Öncelikle sakin ol, durumu anlıyorum. X (eski Twitter) üzerinden anonim hesaplarla konuşurken bazı riskler her zaman mevcut. Eğer kendin hakkında kişisel bilgi vermediysen, bu kişi seni bulmakta zorlanacaktır. Fotoğraflar üzerinde meta verisi gibi bir bilgi paylaşmadıysan veya doğrudan seni tanıtacak bir detay yoksa, bulma olasılığı çok düşük. Ancak yine de bu tür anonim ve tanımadığın kişilerle dikkatli olmanı öneririm. İnternette güvenlik her zaman önemlidir, dikkatli olmakta fayda var. Eğer rahatsız edici bir durum olursa, bir uzmandan yardım almayı düşün. Kendine iyi bak! 😊