Başka numaradan yazmak mümkünmü?

Valla bu ex beni paranoya etti başkalarıyla tanışıyorum sanıp ufak bi şiveden ortak özellikten ex beni işletiyor sanıyorum ki yaptığı da oldu şimdi bu exin tiktokda en az 8 tane hesabı var birinden çıkıp diğerine giriyor uzun zamandır aktif olmayan beni takip eden bir hesap bana mesaj attı bugün merhaba vs konuşmaya başladık bana diyoki Haziran ayında konuşmuştuk lakin ben o hesapla konuştuğumu hatırlamıyorum Haziran ayında birisiyle konuştum ama farklı hesaptı onu söyledim hayır bu hesaptan konuştuk dedi bana numara verdi whatsapa girdim baktım başkasının fotosu ve çok bulanık anlaşılmıyor GTC de baktım söylediği isim çıkıyor başka numaradan benimle konuşabilirmi yapabilirmi böyle bir şey adam evli bide o yüzden konuşmak istemiyorum sevgili olduğumuz dönem bekardı aldattı evlendi o yüzden ayrıldık ama hiç rahat bırakmadı ben nasıl anlicam onun olup olmadığını önüme bakmak başkalarıyla sohbet etmek istiyorum artık

Güncellemeler
1 yıl
Bi ufak detay daha vermek istiyorum başka foto istedim bana İMO uygulaması varsa ordan atabilirim dedi ve o kişi deli gibi İMO uygulaması kullanan birisiydi o uygulama nasıl bir şey bilmiyorum kabul etmeyince bu sefer ısrarla numaramı istedi
Başka numaradan yazmak mümkünmü?