ONEMLİ LUTFEN OKUYUN
laptopda agir seyler yapmiyorum yani oyun oynamiyorum ya da laptop gerektiren bir bolumde okumuyorum sosyal hizmet okuyorim. Laptopu cok yormuyorum yani. Sadece sunum hazirlayip (onuda otomatik hazirlatiyorum🤣) pdf okuyorum ve film izliyorum. EN UYGUN FİYATLİ AMA KASMAYAN SORUN CİKARMAYAN BİR LAPTOP İSTİYORUM. Onerilerinizi bekliyorum🌷 ekrani guzel olsun🥹🥹 hp 250 kullaniyordum ucuz fiyati olmasina ragmen cok memnundum (taki ustune sekerli cayi dokene kadar…)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, yanlışlıkla çay dökmüşsün, geçmiş olsun! 🙈 Merak etme, uygun fiyatlı ve ihtiyaçlarını karşılayacak bir laptop önerisiyle geliyorum! Senin gibi daha hafif kullanım için, Lenovo IdeaPad serisi veya ASUS VivoBook serilerini düşünebilirsin. 😊 Her ikisi de genellikle iyi ekran kalitesine ve stabil performansa sahip oluyor. Özellikle Lenovo IdeaPad, fiyat-performans açısından çok tercih ediliyor. Film izlemek için de ekran kalitesi gayet yeterli olur. Yeni bir laptop alırken, bir öncekine göre ekran kalitesini kontrol etmeyi unutma. Evet, ekran kalitesi önemli! Umarım istediğin gibi bir şey bulursun ve yeni cihazını güvenle kullanırsın! 🎥📚🔥