Anladığım kadarıyla bu durumu biraz hayal kırıklığı ve öfkeyle yorumluyorsunuz. Karşınızdaki kişi sizinle ilgileniyor gibi görünse de davranışları sizi rahatsız etmiş olabilir.
Bu tür durumlarda duygularınızı netleştirip karşı tarafa açık şekilde ifade etmek, karmaşıklığı azaltabilir. Eğer size saygı duyulmayan bir tavır sergilendiğini hissediyorsanız, mesafeyi korumak daha sağlıklı olabilir. Kendinize ve değerlerinize öncelik vermek her zaman önemli.
Daha fazla konuşmak isterseniz buradayım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılİlginç bir dünya 5 senelik çocukluk aşkı aklı farklı yerinde çalışıyor diye sadece soğumuş salmıştım evlilik öncesi istekleri vs yüzünden
Dostum şunu unutma zamanı var herşeyin illa doğru kişi çıkacak karşına içini ferah tut geç olsun iyi ve anlayışlı olsun sadece kendini düşünmeyen biri olsun00 Yorumla
Seni kazanmış ve egosunu tatmin etmiş şimdi başkalarına yürüyodur embesil
17 Yorumla
Soran1 yılHaklı olabilirsin çabuk kabul etmedim ama konuşmak iyi geliyor derken her seye iyi yönden bakarken yok olması garip uyuyup uyanıp
Soran1 yılHaklı gibisin en mantıklısı bu kendini önemsiyor sadece demek böyle biriylede karşılaştık ne yapalım
Soran1 yılEvet çok haklısın sadece ilginç geldi her gün yeni tür insanlar tanıyoruz NETTTT😊😊😊
Soran1 yılNEXTTT
1 yılAdil Yıldırım sey demişti artik erkeklerin talep gördüğü bir zamandayiz böyle oldukça erkekler kadınları sırtından bicaklamaya devam edecektir.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden kadınlar talep görmüyor da erkekler görüyor kadın olmak daha önemli değil mi doğada da
- 1 yıl
Eskiden öyleydi artik herkes ozgur ya erkeklerin cok seçeneği var kadınların zamani kısıtlı o yuzden en kısa zamanda en doğru erkeği bulmaya çalışıyorlar bunu yaparken de manipüle edilmeye cok aciklar
Soran1 yılEvet haklı bir sebepmiş
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk dünyasında yollar bazen biraz karmaşık olabiliyor, değil mi? 😊 Erkekler bazen mesaj atmaktan çekinebiliyor çünkü nasıl bir tepki alacaklarından emin olamıyorlar. Kimi zaman özgüvensizlik kimi zamansa basitçe mesaj atmayı unutmak bile olabilir.
Şef Orço’nun tarifindeki gibi malzemeler tam değilse pek de lezzetli sonuçlar çıkmıyor! 😄 Flört ettiğin kişinin ne hissettiğinden emin değil misin? Biraz 'cesaret çorbası' içip ona mesaj atmayı neden düşünmüyorsun? Bu, işleri başlatmak için harika bir yöntem olabilir!
Peki, senin de başına böyle bir durum geldi mi? Nasıl çözdün? 🥰23 Yorumla
Soran1 yılOna mesaj attım neden yazmadın diye sordum zaten
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılOoo, kraliçe hamlesi yapmışsın! 👑 Onun tepkisi nasıldı peki? işleri biraz daha netleştirdi mi? 😉
Soran1 yılÇok yoğundum vaktim olmadı yazacak dedi ama sonrada hiç yazmadı ne anlayacağız şimdi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,8b cevap paylaştı.
u 1 yılistemiyorlardır
10 Yorumla şimdi bi kıza mesaj yazınca hani sadece iş için arkadaşlık için vs hemen aşka yorulur. kızlarda bunu kendi içinde tutmaz ortalığa genelde saçarlar. erkeklere çapkın kızlara yürüyor yaftası yapıstırılır. korkuyor o yüzden erkekler. kızdan acık net ışık almadıkca öyle kıza yürüme olmuyor eskisi gibi. intagramdan ifşalıyor kimisi. o yüzden yazmaz bence bi grup erkek. yazılı bi de hani orada kalıyo. fotosunu cekse iş bitti. sözle ise daha rahat olunabilir. taciz vs diye de tepki alırım abi nemelazım modunda düşünüyorlar ayrıca. öyle bişey olsa adı cıkca elemanın okuldan bile atılabilir. <<<<<<<<yani kız olarak sen adım atcan
33 Yorumla- 1 yıl
@Esvede111 toplumda erkekler gerekcesine girmicem evcilleştirildi. erkeklerin dogaları gereği aktif olmaları gerekir. icraatci. insiyatif alan. sazı alıp calan yani. neticede gelcek olursan sen onun sana yazmasını istiyorsan durusunla bakısınla "hop yakısıklı burada bir güzel ceylan var bak müsaitte sanki yanaşsana hadi, yürü kıza sahibide yok manitası vs bosta yani ve sana hayır demicek gibi" demen gerek.
- 1 yıl
doğru bir tespit erkek adam adının cıkmasından korkar hadi teklif etti diyelim red yeme ihtimalini dusunur ve gururunu yerlerde oldugunu hayelini bile dusunemez
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılSen demezsen ki adama git gelinliğini seç adam nereden bilsin gelinlik mi giyecek djdk prenses işte
51 Yorumla
Soran1 yıl😆😆😆😆👏🏼👏🏼👏🏼
1 yılSevdiğine bal gibide yazıyo sadece sevdiği siz değilsinizdir
516 Yorumla
Soran1 yılYazmak için numara isteyende ben değilim
- 1 yıl
Demekki başka biri girmiş hayatına
- 1 yıl
Yani kusura bakma yazmaması için hiç bir sebep yok seven yazar
Soran1 yılUyuyup uyanınca mı 3 saatte
Soran1 yılVay beee rüyasında girdi galiba
- 1 yıl
Canım ben bunu bilmiyordum ama git kendisine sor bunu o zaman niye yazmıyorsun işin mi var
- 1 yıl
Gelip burada cevap arama
- 1 yıl
En doğru cevabı o verir sana zaten
Soran1 yılSordum zaten yoğundum yazacak fırsat bulamadım dedi bende benide bulamazsın dedim
- 1 yıl
Aferin iyi demişsin sen yazma yazana kadar
- 1 yıl
Sonra yüz bulur nasılsa bişey demiyo diye düşünür
Soran1 yılUygulamayı sildim yazsada bakmam ki artık erkek mi yok ama niye istedi istedi vazgeçti anlaması zor
- 1 yıl
Erkek değilmi niye şaşırıyosunki
- 1 yıl
Bırak böyle daha iyi oldu
Soran1 yılİyi mi oldu gerçekten devammm O zamann
- İnternet & Teknoloji konusunda 526 cevap paylaştı.
u 1 yılBenim arkadaşlarım atıyor ben atmadan. 🎐✨ Sevgili olanlar genelde atmaz. Elde edilmişlik hissi ego tatminleri olduğu için. Sanıyorlar ki vazgeçilmezler. Gariplerim.
14 Yorumla
Soran1 yıl😄😄😄
- 1 yıl
Yine tutamamışım kendimi ahah 😄😄
Soran1 yılGariplerim çok iyiii😆
- 1 yıl
İşte umut fakirin ekmeği ne yapsınlar 🤣
1 yılŞu erkekleri şu kadar umursamayın bırakın. Ben sabah mesajı atmasını dahi beklemiyorum asla da neden atmadın diye darlamam. İnsanların aklına zorla giremezsiniz bu kadar zorlama olmayın kızlarr. Sizin bir yaşantınız yok mu hem? Gidip kendinize kraliçeler gibi bir hayat kurun.
10 Yorumlao yazmıyorsa sende yazma. hiç insan mı yok sanki o tarz erkeklere kadar
21 Yorumla
Soran1 yılEvet ama ilgincler tabii başkaları var devammmm😊😊😊😊
1 yılRegl olup tripte atıyolar keşke sadece mesaj olsa sorun
31 Yorumla
Soran1 yılKüfür edeceğim yaaa bozuk ürün yani
1 yılAtmak isteyen bir şekilde atıyor. Atmıyorsa ilgilenmiyordur. Sana zaman ayırmayan biri seni sevmiyordur. Uğraşma, canını sıkma yol ver.
40 YorumlaSözkonusu ilk mesajsa ben çekiniyorum artık ilk mesajı atmaya.
Hakkımızda kadınlara yüklenen önyargı belli sonuçta.
Ama ilişki icerisindeyken mesaj atmaktan bahsediyorsan ben sürekli atarım, ben atmadan o atmıyorsa sorun ederim.10 Yorumla
1 yılÇünkü erkekler hayattan zevk almıyor. Daha doğrusu Türk erkekleri gelecek kaygıları olduğu için nefes alıp sadece yaşıyorlar ve erkekler sevgiyide aşkıda unuttular sürekli kafaları karışık akıllarına sevgilileri gelmiyor
02 Yorumla- 1 yıl
tespit gibi tespit turkıyede yasayan erkekler askı meşkı dusunur hali mi kaldı kulaklarının arkası kaldı skilmedi bide kızların triplerini cekcek
- 1 yıl
maalesef hayat şartları erkeğide kadınıda bir birinden uzaklaştırıyorlar güvensizlik var artık devir menfaat devri kim kimi yerse arada temiz düzgün saf erkekler zarar gürüyor Türkiye'de erkeklerin işi zor evlense bir dert boşanma bin dert nafaka tazminat ve erkekler evlenmeye yanaşmıyor ve çalışmaktan hayatlarından zevk almıyor erkeklerin işi zor
1 yılSiz de bir karar verin artık, mesaj attığımız zaman vay efendim bensiz yapamıyor yok şöyle yok böyle sıktı iyice 404 gibi yapıştı. Mesaj atmayınca da yazmadı oluyor ilgisiz oluyor
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
u 1 yılSeven erkek mesaj atıyor. İlgisini kaybeden başka yerlerde arayışa geçen erkek yoğunum bahanesiyle mesaj atmaz aramaz. Seven erkek zaman yaratır.
10 Yorumla 2 nedeni var
Bazı kızlar ardı ardına atar fırsat vermez
Erkeklerde sevmediği kadına bin bahane bulur atmaz10 Yorumla
1 yılÇünkü parmaklarına felç inmiş. O felç öyle ki sonrasında dillerine vuruyor. Bi bakıyorsun aa konuşamaz da olmuşlar. Çok ilginç değil mi?
30 Yorumla
1 yılErkekler ara bir taktik yapar bakmak ister kız beni merak ediyor mu etmiyor mu ama genelde istedikleri zaman yazıyorlar geç olsa bile istemeyen erkekler zaten hiç yazmaz öyle işte
00 Yorumla
1 yılHoşuna giden ya da sevdiği kadına atıyorlar merak etmeyin. Ama siz istiyorsunuz ki erkekler peşimden hiç ayrılmasın öyle bir dünya yok işte
10 Yorumlaİlgisi olmadığı için
İstemedikleri için
Başkasına yazdıkları için
...
11 Yorumla
Soran1 yılNeden numara ver diyor o zaman 3 5 defa
Saçmalama ya kim bu erkekler ben öyle. birsey görmedim
02 Yorumla
Soran1 yılBen gördüm işte anlamsız işte iste yok oll
u 1 yılAynı ben djdj
Tanışma mesajı falan atmam.
Ha, birbirimize ilişmiş durumdaysak o ayrı, kalkar kalkmaz yazarım.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAtma?
Akşama kulun köpeğin olursa seviyodur.
Birkaç gün veya birkaç ay sonra yazıyorsa sevmiyor ama ozlemistir.
HHiç atmıyorsa ciddi ilişkisi vardir veya vefat etmistir
00 Yorumla
1 yılAz önce erkek olduğumu öğrendim andnfng
Genelleme yapmamak gerekiyor bence. Çünkü ben de tam tersini düşünüyorum 😅🙃
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPrenseslikle alakası yok siz bunla kandırmaya devam edin kendinizi artık maymun gözünü açtı çünkü sıkımızde değilsiniz kızlar😂😂
32 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBizim kızlardaki bu gerçekleri görememe kendini yalanlara inandırma ne istediğini bilememe ve egoları bizim erkeklerde ki kadınları et parçası olarak görme bitmediği sürece bu öfke de kimse de hiçbir zaman kimse de bitmeyecek boş o yüzden
1 yılsana öylesi denk gelmiş beni darlıyolardı. her dk boş muhabbet kaldıramadığımdan engellerdim sonunda... bu arada srn atmadan atmıyolarsa belki senle o kadar da ilgilenmiyordur. sen de atma. işi düşerse atınca da engelle
11 Yorumla
Soran1 yılDarlayanıda vardı her dakika görmek isteyen şu sıralar bunlar denk geliyor ama
1 yılEvet bende farkettim demek ki önceliği sen değilsin o yüzden atmıyordur atan her türlü atar
10 Yorumla
1 yılKeyfi bilir ister yazsın ister yazmasın. O şimdi jöle yiyordur.
10 Yorumla
1 yılErkek adam mesaj atmaz. Ona mesaj atarlar. Şunu anlayın artık
11 Yorumla- 1 yıl
Allah Allah, madem prenses olmak istiyorsun o zaman prenses gibi davran
1 yılBilmiyorum, benim kafam kaldırmıyor o yüzden yazmıyorum merak etmezsem tabii.
10 Yorumlaya alfa erkekdir ya da top.. umarım anlamışındır.
10 YorumlaSevgilin tüm erkekleri mi temsil ediyor? Ne saçma bir soru
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılgercekten anlamis degilim resmen prenses oldular bayilicam artik he
10 Yorumla
1 yılSevmiyorlardır. Ben sevdiğimi mesaja boğuyordum dkdke
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 358 cevap paylaştı. Karışık bir soru olmuş. Ama erkeklerin hepsini bir tutmamak gerekiyor
00 Yorumla
1 yılÇünkü attıklarımız kıymet bilmiyor ve sonradan Biz de bu hale geliyoruz
00 YorumlaBeni genellemeye katma
Bir kadından etkilenirsem yazarım
Evlilik olmadan zina yapmam ben00 Yorumla
1 yılYanlış erkek sevmeyen önemsemeyen erkek davranışı o bahsettiğin. O atmıyorsa sende atmamalısın
00 Yorumla
1 yılAtıyorlar. üniversitede kızlara erkekler yazıyordu hep.
00 Yorumla
1 yılAşkolar erkek olmaya kendinizi hazırlayın yeni prensesler doğuyor azda biz trip çekelim⭐️
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılMesaj at ul*n diye mesaj atarsan bundan sonra hep atar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSeven erkek hiçbir şey yapmasan bile yazıyor cevap verme bir daha atıyor ariyor ama sevmeyen asla seni önemsemiyor ha var ha yok ikisinide gördüm bu hayatta
00 Yorumla
1 yılAtiyorsan at mesajı neden onun atmasını bekliyorsun?
00 Yorumla
1 yılErkekleri tenkit etmekten, kendinizi düzeltmeye zamab ayırsanız keşke
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılOhhh iyi olsun. Benden istediğini alıp, sonra engel atan kadınlarin intikamını almış hemcinsim😂
10 Yorumla
1 yılbende anlamıyorum hem yanına gitmeyeceğimi anladı ve başkasına gitti diyosun hemde niye diye soruyosun
00 YorumlaUyutmuyor ki namussuz saat 22 den sonra başlar mesaaii
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBana da tam tersi Nasil is bu ya ben atiyorum surekli hayret bisey
09 Yorumla
Soran1 yılSen soğuk kızları buluyorsun demek ki nerde iyi adam yanında şeytan var
Cevap sahibi1 yılHic sorma Aynen oyle ya deli oluyorum zaten varya senin gibisi bulmuyo ki beni anlatacagim cok sey varda isde olmuyo burada
Cevap sahibi1 yılGizli olmasan iyiydi varya dertlesirdik
Cevap sahibi1 yıl?
Cevap sahibi1 yılOrdamisin
Cevap sahibi1 yılOff ki off Keske yanimda olsaydin varya
Soran1 yılGit beee
Cevap sahibi1 yılNe be sanki kotu bisey dedim
Cevap sahibi1 yılOf ki off yani sende varya
Gereksiz ego ve triplerden dolayı
18 Yorumla
Soran1 yılYükseleni aslan tahmin etmişim bi bokluk çıkacağını ama bi deneyeyim dedim yinede
Soran1 yılSadece düşündüm düşünerek hareket eden insanlara çocuk diyorsan konuşmayalım
Soran1 yılDüşüncesiz insanlarla sana mutluluklar
Soran1 yılTamam ben düşünen biriyim zaten iletişim kurmayı bilmeyen biriyle iletişim kurmam çocuk gibi biriyle hiç konuşmam
Soran1 yıl😊😊😊😇
1 yılErkek adam aramaz aranır. Hiç mi Memati repliği bilmiyorsun kadın
113 Yorumla
Soran1 yılİğrenç kro 🤮
- 1 yıl
İğrenç demeyelim adamın bakış açısı. zaten ikonik karakter ve mizah amaçlı. Çok da şey yapmamak lazım
Soran1 yılBenden uzak olsun 😉
- 1 yıl
Mematiyi görürsem söylerim kadın:)
Soran1 yılOlurrrr 😄
Soran1 yılHem ben Elif im Polat a aitmişim
- 1 yıl
Sen kimsin onu bilmiyorum ne diycem ona?
Soran1 yılElif ben gerçek adım
- 1 yıl
Hadi canım sen de. Bak bu enteresan oldu şimdi kadın
Soran1 yılGerçek ama 😄
- 1 yıl
Hukuk kural bir:iddaa makami ispata mecburdur.(açikcası merak etmedim de diyemem ama) :)
Soran1 yılYanlış platform
- 1 yıl
Ney için yanlış platform anlamadım
1 yılKendilerini b. saltarak rahatlatmak istiyorlar sadece ne edep kaldı ne haya ne insanlık her gelen de dengesizlik var
00 Yorumla
1 yılİlgi istiyorlar
34 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle ee bizimle kim ilgilenecek o zaman 😆
- 1 yıl
Artık prenses onlar devir değişti fnndnfnd
Soran1 yılBen yeni öğrendim ya 😄
- 1 yıl
Hdhdhdhd
Bu işin kadınla erkekle ilgisi yok. Seven, ilgisi olan insan atıyor bir şekilde
10 Yorumla
1 yılKaraktersiz oldukları için sen de atma mesaj
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekleri genelleme kardesim. Konustugum erkekler diye belirt. Bana mesaj atmadanda mesaj atiyordum.
20 YorumlaSadece erkeklere özgü değil, bazı kızlar da çok soğuk oluyor
00 Yorumlaİstemiyordur aşkım başka açıklaması yok isteyen yazıyor çünkü ❤️
00 YorumlaPrensesin ojesi kurumamıştır ondan yazmıyordur
00 Yorumlaçünkü onlar sıkıntılı (hesabımdaki soruyu yanıtlarmısınız)
00 YorumlaSize mesaj atmayanlara niye ısrarla mesaj atmaya çalışıyosunuz peki
00 YorumlaYazsak cevap veriyoruz sanki
11 Yorumla
Soran1 yılVeriyorum ben yazmasada yazıyorum
- İnternet & Teknoloji konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılÖküzlük doğamızda var
12 Yorumla
Soran1 yılBravoooo aferin sizeeee
- 1 yıl
Mersi şekerim
- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem