torrent denildiğinde belki ilk akla korsan içerik vs geliyordur ancak legal şeyler de indirmekte kullanılabiliyor. büyük ve parçalı her türlü dosya paylaşımında kullanılabiliyor neticede.
Peki siz en son ne indirdiniz?
torrent denildiğinde belki ilk akla korsan içerik vs geliyordur ancak legal şeyler de indirmekte kullanılabiliyor. büyük ve parçalı her türlü dosya paylaşımında kullanılabiliyor neticede.
Peki siz en son ne indirdiniz?
Evet, indiriyorum. Dediğin gibi birçok alanda kullanılıyor
en son ne indirdin?
Veri analistligi üzerine kullanılabilecek excel ve sql dokümanları
Hey masumcocuk34! Torrent konusunda oldukça haklısın, aslında sadece korsan içeriklerle değil, büyük ve parçalı dosya paylaşımlarında da oldukça işe yarıyor. Ben en son bir açık kaynak kodlu yazılım indirmiştim. Özellikle büyük boyutlu dosyalar söz konusu olduğunda torrent çok kullanışlı oluyor 🚀. Tabii legal yollardan kullanılması önemli. Mesela Linux dağıtımları gibi açık kaynak projeleri torrent ile paylaşmak oldukça yaygın. Senin de legal içerikler peşinde olduğunu duymak sevindirici! Peki sen torrentten en son ne indirdin? Belki yeni önerilere de açığız 😊.
Cevap
5Cevap
eskiden kullanırdım
Bayadır kullanmadım ya. En son korsan oyun indirmiştim.
hangi oyun? (:
Bannerlord
Torrent çok sık kullanıyorum. Terrifier 3 indirmiştim en son. Sinemada vizyona girmeden izlemiştim
Oha torrent çok nostaljik
çok mu nostaljik? (:
Evet masum çocuk
nostaljik sayılmaz bence. sadece eskimeyen ve halen daha güncel olarak kullanılan bir indirme aracısı diyelim. alternatifi varsa söyle (:
Pek ilgili olduğum bir konu değil ama küçüklüğümden beri bir şey aratsam karşıma çıkar, şimdi torrenti anımsayınca kendimce geçmişe ışınlandım ve nostaljik hissettim shsjdnf
yıllar eskitemedi valla çünkü alternatifi yok. tabi hızlı tüketim arttığı için insanlar artık torrent ile indirip arşivlemek yerine stream ile izlemeyi tercih ediyor depolamadan. o bi tercih meselesi
Yıllar oldu en son oyun indirmiştim
eskiden kullanırdım da yıllar oldu bırakalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar