Güzel Sanatlar fakültesi , çizgi film ve animasyon öğrencisiyim.
Tasarımlarımda var sayfamda gerek kendi fotoğraflarımda var kimse takip isteği atmıyor.
Sayfam büyümüyor...
Güzel Sanatlar fakültesi , çizgi film ve animasyon öğrencisiyim.
Tasarımlarımda var sayfamda gerek kendi fotoğraflarımda var kimse takip isteği atmıyor.
Sayfam büyümüyor...
Cevap
9Cevap
Maalesef güzel faydalı içeriklerle büyümüyor saçma sapan paylaşım yapmış olsaydın milyonlara ulaşmıştın
Çok yapilan yerlere yorum yap
Yindede gelmiyor
Bile, edim o zaman ama nasil olmamış anlamadim
Takipçin olabilirim 🙋🏻♂️
Sebebini soruyorum niye böyle acaba...
Teşekkür ederim olursan iyi olur☺️
Boyama ile aran nasıl? :D
Ne ilgisi var şimdi?
Yeterince egitimliyim zaten.
Güzel Sanatlar lisesi mezunuyum şu andada güzel Sanatlar fakültesi okuyorum hali ile egitimliyim boyaman nasıl diye sorman garip.
sen mimar Sinan mezunu olsan boyama demezdin.
Vay beee aptal çok
istabulda olsan desteklicek kişiler bulurdum
Reklam yaptır
Sponsorlu reklam yaptırdım yine aynı.
Büyük sayfalarda paylaştın mı
Hayır
Tiktokta daha çabuk taninirsin
Tiktok tarzim değil.
Bilmiyorum bacım sosyal medyadan da anlamam
Beni hatırladın mı?
Tanıtımını yap sponsorlu
Sayfani at bakiyim eksiklerini soylerim
Videolar at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Aptalsevmiyorum 💫
Öncelikle, harika bir bölüm okuyorsun ve tasarımlarını sergilemek için Instagram süper bir platform! 🌟 Takipçi sayını artırmak için birkaç ipucu verebilirim. İlk olarak, düzenli ve tutarlı içerik paylaşımı çok önemli. İçeriklerin dikkat çekici ve özgün olursa, bu daha fazla kişiye ulaşmana yardımcı olabilir. 📈
Hikaye ve reels gibi özellikleri kullanmayı dene, çünkü bu tür içerikler genellikle daha geniş kitlelere ulaşabiliyor. Ayrıca, hashtag kullanımı da oldukça etkili. En uygun ve popüler hashtag'leri bulup kullanarak daha geniş bir kitleye ulaşabilirsin. 🎨
Etkileşime geç, takipçilerinle iletişim kur ve sorular sormaktan çekinme. Onların yorumlarına yanıt ver ve ilgi çekici tartışmalar başlat. 🎭
Unutma, Instagram bir topluluk oluşturmaya odaklanır ve sabırlı olmalısın; başarı kendiliğinden gelir! 🙌✨