Siz hangisini kullanıyorsunuz?
Mac OS :)
Windows :(
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç Mac OS kullanmadım yıllardır Windows kullanırım. Win98 , XP , Vista. bunları kullanmıslıgım var. 7 gerci yi hala kullanırım.
bir denersen bırakamazsın zaten:D
:) aynen bir araştırmaya göre windows kullanıcıları ömürlerinin 50 saatini windows hatalarını düzeltmek için harcarken mac kullanıcıları sadece 5 saat harcıyor
Mac OS bilgisayardır.
Windows Hesap makinesi.
Şimdi sen karar ver :)
:) güzel açıklama sevdim seni :D
Mac OS kullanıcısıyım ben ;)
Bende:)
Mesleğin nedir?
Reklam ve danışmanlık firmam var:)
2 imac 4 mac pro kullanıyoruz ofiste kişisel olarak da mac air kullanıyorum
Bilişim firmam var benimde, bana mesaj atar mısın lütfen?
Hayırdır:)
İşle ilgili, rahat ol :)
Ben Macbook Pro üzerinde ikisini de kullanıyorum. En iyisi bu.
Cevap
15Cevap
Mac kullanmak cin iskencesi bana gore. Windows ise ozgurluge acilan kapi
:D aslında tam tersi de neyse
hahahah :D alışsan anlarsın ne kadar güzel olduğunu
Sistem olarak mac os tabi ki daha sağlam ama windows a alışmışız farklı geliyor :)
hele şükür bilinçli birisi :D
yok yadırgamıyorum zaten de insanlar çok zor saçma gibi ifadeler kullanıyorlar halbuki windows mac os dan çalıntı :D bunu bilen yok zaten
mac os aslında çok basit alışınca gerçekten kolay söyle özetleeybiliriz mac otomatik vites araba windows manuel :D herkes manuele alıştığı için otomatiği kabullenemiyor
imac serisi oyunlarda çok iyi! ofisimde imac var 2 tane onlar gerçekten mükemmeler her konuda. kişisel olarak air kullanıyorum zaten yıllardır o da günlük işler için ideal :D ama söz konusu grafik olunca başlangıç seviyesi mac her türlü windowsu ezip geçiyor
Windows mac den mi çalıntı? Mac os sağlam mı? Hahahahshshsh
Dünya hacker konferanslarını bir takip edin. Windows envai donanımda çalışıyor. Mac os x özel optimize edilmiş donanımda...
Linux var her iki os de ordan çok şey alıyor.
Ama gerçek şu ki windows mac den çalmadı. Mac os öncesinde xerox os ürettiğinde hepsi ordan bişiler arakladı.
Lütfen sorancım önyargılarını bırak.
hahahaha tabi ki çalıntı :D @__srdr__ ön yargım falan yok mac os yazılımsal açıdan çok çok daha sağlam sen hacker konferansını yani tamamen yasal olmayan bir organizasyonu referans gösteriyorsun. D buna güvenmek bile aptallık
@__srdr__ cevap vermene gerk yok kardeşim
Mac hepsinden iyi ama Windows a alıştık
( hafta da 1 format atmaya da alıştık )
:) ben yıllardır mac kullanıyorum eskiden xp kullanırkenki halimi hatırlıyorumda :D dediğin gibi her hafta format falan ıyy gına gelmişti :D
şu an gaza geldim call of oynıycam diye 3.5 a topladım Windows oyunu da aldım oyun 24 saatte bitti internete girdim az takıldım sonra ana sayfam değişti normal ana sayfa değiştiren yazılımlar dan da değil format attım aldığım günden 3 gün sonra şimdi özelliklerini kullanamıyorum falan pişmanım yani :D:D
yazık ya :D geçmiş olsun 3bin 500 e iyi bir mac alırdın aslında
aynen deme öyle :D
https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U
bu benden sana gelsin :D bu gün herkese şarkı öneriyorum nedense sana da bu geldi :D
OS X her türlü. Kullanın teknolojinin ne olduğunu anlayın.
kesinlikle katılıyorum aşağıda bir bayana os x in ne olduğunu bile anlatamadım çıldıracağım :D
kesinlikle! bir yorumları okusana gülmekten ölürsün :D
Okudum hepsini. Onlara sadece sunu soylemek isterim. Windows calintidir. Windows'ta sol ust koseye tikladiklarinda kapat menusunun cikmasini aciklasinlar. :) Bu Mac OS nin kapatma menusunun oldugu kisimdir. Windows once bu tur caldigi yani urunlerin aciklarini neden hala kapatamiyor. Bunu aciklasinlar.
kesinlikle haklısın! bir türlü anlatamıyorum insanlara bunu :D
:D gülüyorum ya eğlence oluyor
altta kı kız onu diyor işte:D ben diyorum android işletim sistemli bilgisayar yok o bana kurulumun nasıl olduğunu anlatan yazı yollamış bide "al sana kapak olsun" yazmış :D üretimden andoridli bir pc bul alayım sana dedim yemedi :D ergence tavırlara başladı
yok ya muhattap olmayacağım ergenlerle :D
iPhone, iPad felan varsa Mac OS işinde yardımcı olur
sen hangisini kullanıyorsun diye sormuştum :D
:) oldu şimdi
İkisi de değil, Linux.
Hele ki Pardus candır, stabildir, banamısın demez.
Her şeye rağmen windows. Mac kullanmak için insanın sinirlerinin olmaması gerekir :)
Android neden koymadın.
o telefonlar için geçerli canım:) bilgisayar için sordum zaten telefon olsaydı windows phone ve ios gibi olurdu şıklar
Hayır güzelim tablet kullanıyorum telefonu kastetmedim zaten.
tamam tablette de aynı durum söz konusu zaten:D mac os işletim sistemi bilgisayarlarda kullanılır ios tablet ve telefonda!
Emin misin :D
Genel olarak her türlü işletim sistemi kullanan cihazlara bilgisayar denebilir. Kastettiğin bizim bildiğimiz laptop bilgisayarlarsa eğer, bildiğin android sistemli olanları var canım.
off tamam haklısın yaa... çok bilgilisin mübarek ama android gibi bir işletim sistemini savunuyorsun bana gelmiş burada yazık yaa.. illa senin dediğin olacak... ayrıca android işletim sistemiyle çalışan bir bilgisayar yok tablet pc formatında yeni ürünler var ama tamamen bilgisayar yok zaten! ve mac os yazılımı tablette çalışmazzzzz
:D nold şimdi haksız çıkınca bayan bilmiş :D bilmiyorsanız öğrenin bunları linux sistemlere android kurulabiliyor tamam mı? Var çünkü kuran.. Ayrıca haklıyım çünkü en haksızsın.
hayır kardeşim haksız olduğum yok:D bana masa üstü bir android işletim sistemli bilgisayar bul linkini yolla sana hediye edeceğim :D
kuzenim linux bir pc ye android kurdu çünkü android linux çekirdeği üzerine geliştirilmiştir. var yani arkadaşım buradan iddaalı sözler söylemeye gerek yok ama araştırırsan bulursun. Linux üzerine nasıl androidin boot edileceği bile sorulmuş ve anlatılmış, yabancı sitelerde, biraz google kullan istersen.
ben linux cu falan değilim öyle özgür yazılım palavralarına bakmam ama burada apple fanatizmi yapan sensin asıl ;)
hahahah gizli kullanıcıya geçti hemen :D bide bana haksız diyor hadi by by
Güzelim gizliye geçişim yanlışlıkla olmuş yorumla yanyana biliyorsun dimi :D
al bakalım kapak olsun sana:
www.androidhaber.org/.../
ben kurulamaz demedim ki sana:D böyle bir üretim yok kapak falan ergence tavırlar bunlar seni yalnız bırakayım ben:D
yadi kuzun hadi kıvır bakalım şimdi müzik istersen gönderim bubrdan ahahaha :D
hahahha:D süperisn
Windows. :)
Her ikisini de :-)
@soran gel buraya bakalım.
Hacker konferansaları yasaldır.
Mac os çok yaygın olmadığı için windows kadar çok açık keşfedilmiyor.
Geçen yıl yayınlanan macos x sürümünü konferansta 2 dk da kırdılar aynı ağdan bağlandıklarında.
Her işletim sistemi birinden arak zaten.
Ben Hem Linux (Kubuntu) Hem Windows 8.1 hem Mac OSX Yosemite kullanıyorum (sanal olarak mecburen mac book yok elimde)
Hepsine program yazdığım için test etmek zorundayım. Zaten IOS a program yazabileceğim tek yer Mac OSX
Şimdi. İlk başlayan için MAcOS çok iyi ama şuanki arayüzü Linuxtan arakladılar.
ASLR teknolojisini Windowstan arakladılar (Rastgele belleğe işletim sistemini yükleme - 3 yıldır var. Windows Vista bunu 2006 da çıkarttı microsoft ;) )
İlk kullanıcı olarak arayüzü çok iyi. Dock o konuda mükemmel hatta rahmetlis Steve Jobs bunun hikayesini kendi biyogrofisinde anlatmış.
Windows ise biraz daha profesyonellere yönelik.
Linux ise üst düzey meraklılara yönelik.
@soran
Bu sene macbook pro retina alacam ben. Üzerine bootcamp ile windows ta kurucam. Çünkü asıl mesleğim windows programcılığı.
Zaten intel işlemci kullandıkları için rahatız artık. Sanal makina olarak mac os çok dertli çalışıyor.
Neden macbook pro? Çok hafif ve şarjı çok uzun gidiyor. Windowsçu arkadaşlarım çok küfür ediyor bana 7 bin tl verilmez diye ama vericem kardeşim adamlar mükemmel bir donanım üretmiş.
ok ok haklısın
tamam haklısın dedim ok? anlaştık?
Linux ezer.
:))))
başka işletim sistemi biliyon mu ki :D
yok biliyorum da "ezer" ifadesine güldüm :D
iyi bari cahil diilmişsin :D
teknolojiyi iyi bilirim ne cahilliği :D
Ne kadar iyisin? :D
şu kadar :D nasıl tarif edeyim? :D
linux bible okudun mu hiç :D
linux 1-2 ay kullandım sevemedim ofisimde çalışanlarımdan birisi linux geliştiricilerinden zaten o sürekli kullanıyor ama ben sevemedim
Mac'te benzer onu niye seviyon o zaman :D
yavaş ve program desteği çok çok az
her işe yarar program var ki linuxte :D
Photoshop desteği yok Autocad desteği yok programları çalıştırsak bile materyal kütüphanesi çalışmıyor! daha ne yapayım ben linux ü
alternatifler var bence onlara yönelebilir insanlar sonuçta aynı amaca hizmet ediyor :D
hahaha alternatifler uluslarası kullanıma uygun değil :D benim firmam tasarım reklam işleri yapıyor ve bir çok ortak firmamız da photoshop kullanıyor onlarla çalışmamı zorlaştıramam :D
Bu sadece bir örnek. Örneğin bir virtual makine mac ve windowsu çok yorarken ubuntuda çok rahat çalışabiliyor. Bir kaç program üzerinden bu iyi bu kötü gibi çıkarımlar yanlış.
Ayrıca OSX cihazlarda UNIX tabandan geliyor LİNUX de birbirinden ayrı değilller.
kardeşim işimi yapamayacakken neden yorumum yanlış olsun :D ben linux kullansam işim batar:D
diğer yorumlarınız için bahsettim ben. o halde işimize VS çalışma ortamı yarıyorsa windows en iyidir demek gibi bir şey bu. Neyse siz bildiğiniz gibi yorumlayın :D
Windows
Win..
Windos¿
Windows forever.
Mac tabiki
;) kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar