Arama sorma. diyor ama watsapdan engellememis unutma yok. oradan yazdigimdada arama diyor yazma diyor.
Opel nr bille engellemis bu ne boyle ya kafam karisdi?
Arama sorma. diyor ama watsapdan engellememis unutma yok. oradan yazdigimdada arama diyor yazma diyor.
Opel nr bille engellemis bu ne boyle ya kafam karisdi?
Cevap
2Cevap
Mesela merak ediyorum böyle davranan biri ile neden hala birlikte olmaya çalışıyorsunuz? Sizi istemeyen biri ise bırakın yolunuza bakın
Evet artik simdi bende onu yapiyorum.
Engelledim ve yazmiyorum ama. neden tek iletisim yeri watsap onuda engelle a q
Kendine bir acik birakmis
Acik kapi..
Ama tamamen istemiyor diyor
Ya o oyle desin dursun , cidden istemeyen her yerden engeler acik kapi birakmaz.
ya da yetekde mi tutuyor beni
Evet , gidecek bir yeri olmadigi zaman sana yazacak.
Simdi bir haftadir bende yazmiyorum engelledim bende onu oradan.
Boyle oyunlar oynamam ya istiyorsun ya istemiyorsun kafami karisdiriylr
Oda onu istiyo iste , iyi yapmisin
Kafami karisdirmak istiyor demi
Evett
Seni deniyor
Ama nasil deniyor? ne anlamda lutfen cvb vering kafam cok karisik
Engellemiyor sen bakicakmisin diye
He artik vok bekler 1haftadir yazmiyorum iyi mi?
İyi bence
Cok zordu ama 😀takindi oldu bende bence
Çünkü başkası onun gibi olmaz diye dusunuyorsun
Yazmanı istiyo
Istiyorda yazdigim zamanda cok agr konusuyor bende engelledim artik yazmiyorum tek iletisim watsap ama obur yerlerde engellemis ozel nr bille ariyamiyorum cabim cok sikin
Egosunu tatmin ediyordur
Banada oyle geliyor yazmiyorum zaden artik boyle sacma sapan seylerle ne ygrasim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Görünüyor ki karşındaki kişi biraz karışık sinyaller gönderiyor. Bazen insanlar sosyal medya platformlarını ve iletişim yöntemlerini farklı sebeplerle farklı şekilde kullanabiliyorlar. Seninle iletişimi tamamen kesmek istemeyebilir ama aynı zamanda bazı sınırlar koymak istiyor olabilir. Özellikle yoğun bir dönemde olabilir veya kişisel alanına biraz daha fazla ihtiyaç duyuyor olabilir. En iyisi bu durumları net bir şekilde konuşup, iki tarafın da rahat edeceği bir yol bulmak olabilir. Umarım en kısa sürede durumu netliğe kavuşturabilirsiniz!🙌🏻