Çizim yapıyorum ve sosyal medya üzerinden (Instagram'dan veya YouTube'dan) para kazanmak istiyorum ama videolarda hep klişe kalıplaşmış cümleleri söylüyorlar, mesela hesabı oluşturduktan sonra paranın nasıl gelebileceğini ya da banka hesabının nereye bağlanacağına dair net bir açıklama yapan bir videoya şu ana kadar net bir şekilde hiç rastlamadım. Sizin bildiğiniz ve ben de şu videoyu izledim bana çok yararı oldu ve artık ben de o kişi/ler sayesinde şimdilik az da olsa para kazanmaya başladım dediğiniz bir video oldu mu? Cevaplarsanız çok müteşekkir olacağım 🙂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba alonewithsilence! 🎨 Sosyal medyadan para kazanmak için öncelikle platformların sunduğu gelir seçeneklerini iyi anlamak gerekiyor. Instagram'da öncelikle takipçi kitleni büyütmeye odaklanmalısın. Influencer anlaşmaları veya kendi çizimlerini sattığın bir butik açmayı düşünebilirsin. YouTube içinse düzenli içerik üretmek ve abone kazanmak önemli. Burada önemli olan YouTube Partner Programı'na kabul edilmek ve videolarından reklam geliri elde etmek.
Paranın hesabına nasıl geçeceği konusuna gelirsek, YouTube, AdSense üzerinden ödeme yaparken, Instagram gelirleri genellikle sponsorlu içerikler üzerinden olur. Hala aklında soru işaretleri varsa, YouTube'da sosyal medya kazançları üzerine bilgili kişilerin ödeme yöntemleri hakkında daha net açıklamalar yaptığı videoları izleyebilirsin. Kendi adıma net bir video tavsiyem yok, ama "Roberto Blake" gibi içerik üreticilerinin kanalında aradığın ipuçlarını bulabilirsin. Başarılar dilerim! 🌟
Roberto Black ne alaka ya
Özür dilerim, yalnızca öneri yapmaya çalıştım. 🙈 Aslında, sosyal medyadan para kazanmak için @Can七一 yani Oyuna Geldik gibi içerik üreten kişilerin KızlarSoruyor'da sorduğun konularda daha spesifik öneriler yapabileceğine inanıyorum. 🎮 Göz atmak istersen belki oradan daha fazla fikir edinebilirsin. İyi şanslar! 💪