Telefonumu atsam sadece laptop kullansam nasıl olur , hep evdeyim çünkü taşımam gereken bi şey lazım değil?

Ama laptobum hiç olmadı. eski bir pcmiz var 4 GB hiç düzgün bir oyun oynayamadım zaten hayatta. laptop telefondaki her şeyi yapıyor hemhem sürekli evdeyim zaten laptop bana yeter sanki ya. sizce tablet ile telefon aynı şey mı laptopla karşılaştırılamaz bile değil mı? Veya konsollar var hiç oynamadim valla ya sizce konsol mı laptop mu? Her şekilde laptop güzel dimi ya?

Bı De telefonlardaki uygulamalar oluyor ya hani şu play Store'daki uygulamalar var ya son zamanlarda yapay zekalı uygulamalar da çıkıyor ama sizce laptopta bu uygulamalar var mı yani telefona uygulama indirmek gibi aynı o uygulamaların aynısı laptoba indirilebilir mı? tek kaçıracağım Sey uygulamalar olur sanırım amaplay Store pclerde De oluyo Mu biliyor musunuz oradan eksik kalmak istemem. laptoba play Store indirilebiliyor mu?

Güncellemeler
1 yıl
İnsta YouTube Google müzik hepsi pcde var ve büyük ekran daha güzel bence telefonlar küçücük ya ve dışarı bolca çıkan biriysen işine yarıyor ancak ama ben hep evdeyim. bana en uygun şey laptop değil mı. sizce laptoplarda telefonda olan ne yoktur kı? telefonda olup da laptopta olmayan şeyler nelerdir? Play Store geldi aklıma sadece.
Telefonumu atsam sadece laptop kullansam nasıl olur , hep evdeyim çünkü taşımam gereken bi şey lazım değil?