Eski sevgilimin retweetlediği bir fotografı yanlışlıkla favladım. Telefonunda internet paketi yok akşama kadar twittera giremez. Twitterda begenip geri alinca bildirim gidiyor mu?TwitterTwitterda beğeniyi geri alınca ana sayfaya düşer mi?
Twitter yanlışlıkla beğenme geri alma! Geri alınca bildirim gidiyor mu?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Twitter, diğer sosyal medya uygulamalarına göre daha ciddi bir mecra olarak kullanılıyor. Bu algının sebebi de Twitter'ın bir haber kaynağı olarak görülmesi. Tabi son zamanlarda burada atılan tweetlerin eğlence düzeyinin yüksek olması nedeniyle bu ciddiyet dengelenmiş gibi oldu. Hatta o kadar ki burada atılan tweetler Instagram, Facebook gibi diğer sosyal medya uygulamalarında paylaşılır oldu. Ve her uygulamada olduğu gibi Twitter da ikili ilişkilerde sorun oldu. :D Bakalım Twitter beğenip geri çekince bildirim gider mi?
Twitterda begenip geri alinca bildirim gidiyor mu?
Twitter beğeni
Stalklarken yanlışlıkla beğenme, yanlışlıkla takip isteği atma, stalklanan kişinin durumunu görüntüleme gibi her ne kadar stalk yapmanın ruhuna aykırı olan şeyler olsa da arada ufak hatalar olabiliyor. Twitter yanlışlıkla beğenme bunlardan en masumu belki de.
Twitterda yanlışlıkla beğenme geri alma durumunda kişi uygulamaya giriş yaptığında bu bildirimi göremez. Ama bu anlık beğenip geri alma durumunda tabi ki. Beğendin 4 - 5 dakika geçtiyse uygulama içerisindeyse elbette görür. Bu nedenle hızlı olmanda fayda var.
Twitterda beğeniyi geri alınca ana sayfaya düşer mi?
Tweet
Eğer beğeni attığın kişinin anlık uygulama bildirimleri açıksa telefonun bildirim ekranına düşer beğendiğin bilgisi. Geri aldığın için bu bildirime tıkladığında bir bildirim göremez. Anlık bildirimleri açık değilse rahatsın, beğeniyi aldığın zaman herhangi bir bildirim görmeyecektir. Ben bir stalker'dan, stalk yaparken yüksek dikkat beklerim. Stalker ruhuna aykırı davranma. :D
Twitterda begenip geri alinca bildirim gidiyor mu? sorunu yanıtlamaya çalıştım. Umarım faydalı olmuştur verdiğim bilgiler. Buradaki içerikte de Twitter beğenileri gizleme nasıl yapılır / yapılır mı? konusu açıklanmış. Eğer Twitter'da tamamen gizli takılmak istiyorsan buradaki bilgiler tam ihtiyacın olan bilgiler, mutlaka göz atmalısın. :)
Neden eski sevgilinle yine çıkmıyorsun? Nedenleri: -Twitlerine bakıyorsun (retweet yaptığına göre takip ediyor bile olabilirsin) -Telefonunda internet paketi olmadığını ve bunu yapmayacağına kadar iyi takip ediyorsun onu..
Haklisin ya :) Ama direk geri aldiysan bildirim gitmez twete baktigi zaman favda adn cikmaz diye dusunuyorum ben. Aklima bir fikir geldi kardesim bir twetimi fav yapsn sonra hemen vazgecsn ben de bakayim gelicek mu bildirim test edelim
En İyi Cevaplar