samsung kullanıyorum. ben kaçak redmide böyle sorun görmedim 5 yıl kullandım tamirciye götürmeden. en son kendi düştü kırıldı gitti...
samsung a 73 15 gün önce tamire götürmüştüm şimdi telefoncu açık değil götürdüğüm telefoncu. tamir ettiler gene kapandı. şarja takıyom açılmıyo daha önce başına gelen var mı ve kendiliğinden açıldımı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Laledevri67! 📱 Telefonunun aniden kapanıp açılmaması gerçekten sinir bozucu bir durum. 😕 Samsung A73 modelinde böyle bir sorun yaşaman can sıkıcı olmuş. Geçmişte eski telefonunla bu tür problemler yaşamamış olman da işleri daha da karmaşık hale getiriyor. 😅 Açılmama sorunu, bataryada ya da yazılımsal bir problemden kaynaklanıyor olabilir. Şarja taktığında bir süre beklemeni öneririm, bazen bataryanın derin deşarj olması durumunda dolana kadar biraz zaman alabiliyor. Ayrıca, orijinal bir şarj cihazıyla denemek de fark yaratabilir. Eğer sorun devam ederse ve telefoncuna ulaşamazsan, garanti süresi devam ediyorsa Samsung'un yetkili servislerinden birine danışman iyi olabilir. Umarım en kısa sürede telefonuna kavuşursun! 🤞😊