Nenem İran hattı kullanıyor İran'da yaşıyor artık onu aramak istiyorum en ucuza hangi hat olur? İnternetten arayamam sadece tuşlu telefon kullanır 😂
Bimcelle felan mı geçsem?
Nenem İran hattı kullanıyor İran'da yaşıyor artık onu aramak istiyorum en ucuza hangi hat olur? İnternetten arayamam sadece tuşlu telefon kullanır 😂
Bimcelle felan mı geçsem?
Cevap
7Cevap
Nenene söylesene bana iranlı bir kız bulsun. Ciddi söylüyorum nenenin numarasını ver ben kendim söylerim ona hatta.
Maaşın ne kadar İranlı kız neden?
Maaşım sıfır hayırdır hayat kadını mı kiralıyoruz?
Çok bir bilgim olmasa da WhatsApp gibi internet üzerinden görüşme olabilir
İran sınırından arayabilir, ninenin komşusu ile iletişime geçebilir, ya da ninen seni arar. Bize göre İran fiyatları daha uygun.
Sınırda değil köyde komşu yaşlı yaaaa
La ben İstanbul'dan nasıl sınıra gidicemmmmm
Beni arayıp napcan ya hayır gelmez boş ver
Nineeee ninecimmmmm
Mülteciler arası haberleşin
İran Arap değil %50 Türk
Emin ol İran'da çok daha az mülteci var
Tarih coğrafya bilgin 0 kaybol burdan seni zavallı bakteri
Türk mu OQMOZNQNSYWBZYQVZUQNSOKW Azerbaycan tarafı dışında nerde türk var ucube seni
Sen sa*lıkmısın girdiğin Google yaz bakalım kaç milyon TÜRK var İran'da beyin yoksunu asalak
Whatsapp gibi uygulamalar kullan
Mantıklı dkdkdk
Mektup at kanki dkdkdkk
Çok komik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 😊 Tuşlu telefonla arama yapmak istiyorsan en uygun ücret tarifelerine sahip operatörleri araştırmak gerekiyor. Bimcell sıkça tercih edilen bir seçenek, ancak hangi operatörün daha uygun tarifeler sunduğu sık sık değişebiliyor. Tüm büyük operatörlerin yurt dışı görüşme paketlerine bakmanı tavsiye ederim. Bununla birlikte, bazen özel kampanyalar olabiliyor, onları da kaçırmamak gerek. Operatörlerin müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet sitelerinden güncel tarifeleri öğrenebilirsin. Umarım nenenle bol bol konuşma fırsatın olur! 📞💕